reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a co do strachów to ja po Egzorcyzmach Emili też mialam gęsią skórkę w nocy,zabrałam Otkę do siebie i tak spałyśmy sobie razem, bo tatuś akurat pracował na noc,a Damian nocował u cioci.
a tak ogólnie to ja jestem z natury tchórz i zawsze zapalam wszystkie światła,jak idę w nocy do łazienki,lub się napić ;D ;D ;D

reklama
gazelaczek pisze:
Iwon, ja tez ostatnio mam jakies dziwne strachy... wszystko przez watek "czy dzieci widza duchy". A po filmie "Egzorcyzm Emily Rose" gdy Maciek budzi sie w okolicach 3 nad ranem to chodze z zamknietymi oczami  ::) :p :) brrr... nie powinnam tez pewnie wchodzic na ten test dla odwaznych, bo odwazna wcale nie jestem, hi hi. Ale na tyle zadziorna, ze gdy wroci mąż to zerkne o co chodzi  ;D W razie czego bedzie miał mnie kto reanimować  ::)

Uwielbiam ta ikonke z wywracajacymin sie oczami i strasznie mi jej brakuje na GG i w e-mailu  ::) ::) ::) :p
dajcie linka do tych duchów ::)

Sorry, ze zawracam wam glowe nie na temat ale nie moge zmienic ustawien swojego konta a w tym suwaczka poniewaz od dawna nie korzystalam z forum i zapomnialam hasla... Czy wiecie jak moge sie dostac do konta? A moze musze je usunac i zalozyc nowe?

Monika, ale udaje Ci sie wejsc na Twoj konto tam gdzie mozna zmienic ustawienia? Chodzi mi o ten batonik "Twoje konto", ktory jest na pasku z logo Baby Boom [na samej gorze strony]

Bo jesli Ci sie udaje i tylko przez haslo nie mozesz  zmienic danych, to moze sprobuj napisac do administratora forum? Sprobuj wyslać prywatną wiadomość do Ani Ślusarczyk [aniaslu]

hanti pisze:
a co do strachów to ja po Egzorcyzmach Emili też mialam gęsią skórkę w nocy,zabrałam Otkę do siebie i tak spałyśmy sobie razem, bo tatuś akurat pracował na noc,a Damian nocował u cioci.
a tak ogólnie to ja jestem z natury tchórz i zawsze zapalam wszystkie światła,jak idę w nocy do łazienki,lub się napić ;D ;D ;D

Hanti my z mężem, a zwłaszcza mąż to takie tchurze, że w pokoju całą noc paliny śwatło (tam gdzie śpimy) A tych duchów lepiej nie czytaj, bo nie będziesz mogła potem zasnąc jak ja

łeee a ja już poczytałam te duchy i na bank będę myśleć
w sumie dzisiaj mi strasznie smutno i wszystko jedno Martynce krwiak się nie wchłonął tylko powiekszył zbiera sie tam jakis plyn za miesiąc kontrola z neurochirurgiem :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

oj kasiu nie smuc sie , zobaczysz wszystko sie Martynce wygoi :-* i będzie zdrowa

A myśmy mieli dzisiaj szalony dzień, za niecałe trzy tygodnie wyjazd do mojej siostry na świeta- łaaa ale sie boje tego lotu z Weroniką - i w związku z tym zasiedliśmy dzisiaj z mężulem i zastanawialiśmy się co musimy ze sobą zabrać i wyszło na to,że rzeczy Weroniki zajmą 80% bagarzu.

byłam dzisiaj na spacerku i Weronika leżała w samej spacerówce-- gondolka poszła na szafe
dziecko zadowolone wytrzymało 1,5 godziny bez jednego jęku, najpierw spała a potem świat oglądała. Troszke miałam stresa czy jej nie było zimno ale myśle że dobrze ją opatuliłam, no i wybierając się na dzisiejszy spacer stwierdziliśmy z mężem że nasze dziecko wyrosło z kurteczki rozmiar 68!
Tak więc byłam już dzisiaj na zakupach i kupiłam małej śliczny kombinezon a że spotkałam moją mame to Weronika dostała prezent od babci i nic mnie ten kombinezon nie kosztował ;D ;D ;D
Rozmiar 74 już kupiłyśmy żeby wystarczył do wiosny i dziecko me się w nim zgubiło, zatonęła zwyczajnie ;D ;D ;D
Potem fotki wam wkleje to zobaczycie same.
No to teraz na troszke znikam bo jeść mi się chce a mąż dobrą kolacje zrobił i jak sie tutaj odchudzać ::)

jeny Elfiko ale ci zazdroszczę tego wyjazdu. Koniecznie napisz póżniej jak Wercia zniosła podróż. A gdzie dokładnie jedziecie, lecicie?

reklama
Wkleiłam zdjęcia Jagódki. Jest ich trochę ale to dlatego że nic nie wklejałam od dwóch miesięcy.
Ja o duchach nie czytam. Raz to zrobiłam i nie spałam dwie noce tylko się bałam.
Jagodę męczą zęby i nie spi po nocach. To znaczy spi ale tylko przy piersi. Wszystko mnie boli bo od ciągłego leżenia na boku drętwieją mi nogi i ręka na której się opieram. Dlatego mimo szczerych chęci chyba nie posiedzę z wami za długo bo Jagoda śpi spokojnie tylko do 12-1 a potem budzi się za każdym razem jak tylko pierś wypadnie jej z buzi.
Idę zrobić sobie kanapkę.

Do góry