reklama
Drogie Dziewczyny, Ostatni raz goscilam na tym forum w maju kiedy to zalilam sie na opuchniecie. W efekcie spuchlam tak, ze w dziewiatym miesiacu nie bylam w stanie chodzic bo nogi przestaly mi sie zginac w kolanach a stopy w kostkach a na wadze przybralam 26 kg. W kazdym razie milczalam bo nie mialam dostepu do internetu, ktory od wczoraj mam ponownie. Jednak najwazniejsze jest to, ze mam przeslicznego, bystrego i kochanego synka, ktorego urodzilam w lipcu niemalze zgodnie z planem (nieco ponad tydzien wczesniej) i tym wlasnie chcialam sie pochwalic. Pozdrawiam was wszystkie i postaram sie zagladac tutaj regularnie jezeli nie macie nic przeciwko temu.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Karin pisze:Witamy Cię Moniko i zapraszamy jak najczęściej !!!!!
Iwon 14 lipca były w takim razie same lightowe porody bo ja też miałam poród szybki i prawie przyjemny.
Wieczorem wkleję zdjęcia a na razie muszę uciekać.
Witaj Karin, Jagódka prześliczna
Oj, nie wiem, czy nazwałabym swój poród lightowym ;D Mówiono mi wprawdzie, ze 8 godzin, to jest nic, ale ja przez pierwszy miesiąc po porodzie byłam przekonana, ze nigdy więcej nie dam się na to namówić :laugh:
A pani, ktora rodziła w sali obok tylko parę razy zajękła i po wszystkim : Później usłyszałam, że to jej piąte dziecko :laugh: :laugh:
tofinek
Fanka BB :)
Iwon pisze:A Tosia tofinkowa w tej odlotowej kiecce wygląda jak modelka I jeszcze zalotna minka na pierwszej fotce :laugh:
Iwon :-*
tofinek
Fanka BB :)
Iwon pisze:Oj, nie wiem, czy nazwałabym swój poród lightowym ;D Mówiono mi wprawdzie, ze 8 godzin, to jest nic, ale ja przez pierwszy miesiąc po porodzie byłam przekonana, ze nigdy więcej nie dam się na to namówić :laugh:
A pani, ktora rodziła w sali obok tylko parę razy zajękła i po wszystkim : Później usłyszałam, że to jej piąte dziecko :laugh: :laugh:
ja tylko 22 godzinki, hihi i dlatego teraz zbieram kasę na cesarkę
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
tofinek pisze:ja tylko 22 godzinki, hihi i dlatego teraz zbieram kasę na cesarkę
;D ;D ;D
Tak tofinek, na cały etat, a dokładnie na 8,5 godzin z półgodzinną przerwą na obiad ;D
Kornelek dał dziś czadu w nocy o trzeciej więc teraz odsypia już trzecią godzinkę