reklama
kolorowa_kredka pisze:a ja jeszcze siedze przegladalam nasza galeryjke sprzed.... ale cos sporo sie nie otwiera
no ale juz zmykam później poogladam jeszcze i powspominam....
to tak w ramach wspomnień ;D
A ja wtedy juz miałam Maksia obok siebie ;D ;D ;D
czesc babule!! juz prawie skonczyłam czytac główny watek.
sytaucja w pisaniu jest nieco utrudniona bo jestem w maksa pokoju podpieta do krótkiego kabla. przez teg wirusa nie działa nam to całe vifi czyli bezprzewodowy internet. oś tam michał musi on nowa konfigurowac.
Tusiu jak najbardziej bedziemy trzymac kciuki za Majeczke i Ciebie.
Kasiu dla Ciebie tez cieple slowa aby Martynka pozbyla sie tych wszystkich paskudztwktore je gnebia.
Gazeleczku, Macius tez niech walczy z tym gronkowcem jak najpredzej, bo musi przeciez rozpoczac akcje "siedze"
Kasiu dla Ciebie tez cieple slowa aby Martynka pozbyla sie tych wszystkich paskudztwktore je gnebia.
Gazeleczku, Macius tez niech walczy z tym gronkowcem jak najpredzej, bo musi przeciez rozpoczac akcje "siedze"
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Cześć dziewuszki Dziekuję wszystkim za słowa otuchy, a najbardziej za opowieści z testami i zdjęcie jednego z nich, zrobione przez kredkę
Jak czytam, że nie tylko ja mam takie przeboje, to jestem spokojniejsza. Naprawdę. Właśnie dlatego napisałam, bo byłam strasznie ciekawa, jak wygląda sprawa regularności po ciąży u Was. No i się dowiedziałam :-* :-* :-*
Jestem bardzo ostrożna i nie przypuszczałabym, że mogłaby mi się trafić taka surprise na święta, ale jak przeczytałam na innych wątkach forum te wszystkie opowieści dziewczyn, które po 3,4 miesiącach były już w nieplanowanej ciąży, to słabo mi się zrobiło
Dzisiaj lecę do apteki, tak czy siak :
Tusia trzymam kciukacy za Majeczkę !
Kaśka gratuluję pierwszego dnia samodzielności Martynki I co, nie taki diabeł straszny, co?
Viola, a nie za wcześnie trochę na drugą ciążę? Czytałam, że jeżeli kobieta chce mieć jedno dziecko po drugim, to powinna odczekać jakiś tam minimalny okres, chyba 6-8 miesięcy, bo organizm nie jest jeszcze do końca zregenerowany i gotowy do kolejnego wysiłku ?
A ja mam na imię Gocława, ale wolę Iwon
Jak czytam, że nie tylko ja mam takie przeboje, to jestem spokojniejsza. Naprawdę. Właśnie dlatego napisałam, bo byłam strasznie ciekawa, jak wygląda sprawa regularności po ciąży u Was. No i się dowiedziałam :-* :-* :-*
Jestem bardzo ostrożna i nie przypuszczałabym, że mogłaby mi się trafić taka surprise na święta, ale jak przeczytałam na innych wątkach forum te wszystkie opowieści dziewczyn, które po 3,4 miesiącach były już w nieplanowanej ciąży, to słabo mi się zrobiło
Dzisiaj lecę do apteki, tak czy siak :
Tusia trzymam kciukacy za Majeczkę !
Kaśka gratuluję pierwszego dnia samodzielności Martynki I co, nie taki diabeł straszny, co?
Viola, a nie za wcześnie trochę na drugą ciążę? Czytałam, że jeżeli kobieta chce mieć jedno dziecko po drugim, to powinna odczekać jakiś tam minimalny okres, chyba 6-8 miesięcy, bo organizm nie jest jeszcze do końca zregenerowany i gotowy do kolejnego wysiłku ?
A ja mam na imię Gocława, ale wolę Iwon
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Iwon pisze:A ja mam na imię Gocława, ale wolę Iwon
Mały żarcik na dobry początek dnia ;D ;D Iwonka jestem
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Ale jesteście baby wstrętne Ja też zauważyłam to i owo u pani Popek, a mój mąż z kolei stwierdził, że ona o tym nie wie i to wina światła ;D
Nie oglądałam od początku, ale widziałam na końcu Brodkę. Czy ona dostała główną nagrodę? Jak tak, to no comments!
A i tak najbardziej mi się podobał subtelnie ironiczny komentarz Jandy o pięknie duchowym na codzień :laugh: :laugh: :laugh:
Nie oglądałam od początku, ale widziałam na końcu Brodkę. Czy ona dostała główną nagrodę? Jak tak, to no comments!
A i tak najbardziej mi się podobał subtelnie ironiczny komentarz Jandy o pięknie duchowym na codzień :laugh: :laugh: :laugh:
reklama