reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Tusia rozbawilas mnie tymi kalesonami :laugh: ;D Nie mow ze naprawde chodzisz w meskich kalesonach, takich z otworem na siurasa 8) ;D Unas w domu tez zimno
Gazelaczku Macius przekochany i tak mu fajowsko pupa odstaje. Ja straaszne lubie ta wystajaca pupe u mojego ALusia. No i zabeczki pereleczki
Ok ide kapac Alka.
Gazelaczku Macius przekochany i tak mu fajowsko pupa odstaje. Ja straaszne lubie ta wystajaca pupe u mojego ALusia. No i zabeczki pereleczki
Ok ide kapac Alka.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
elfiko pisze:Ja jeszcze do moich depresyjnych wyliczanek dodam że nie mam paznokci :-[ zrobiły mi sie łamliwe i takie mięciutkie że po wczorajszym praniu w rękach nic z nich nie zostało.
No a dzisiaj jak wróciłam do domku to miałam pełną skrzynke przesyłek dla mnie- DRUGI poradnik małego dziecka z kaszka i mlekiem,
-kluczyk do samochodu ;D
-dove próbki
- taki poradnik ty i twój dom i fajne dodatki do niego w stylu sosiku do spaghetii, przyprawy czosnkowej w kosteczkach i takie tam
Moje pazurki też się strasznie łamią i rozdwajają, włosy wypadają mi garściami, wszędzie ich pełno. Ile to jeszcze będzie trwało?????
Ja też dostałam kluczyk do samochodu, hehe. Cosik ostatnio wszystkie dostajemy prezenty Napisali mi w liście, że jestem jedyna wybrana, a tu już chyba 3 raz słyszę, że ktoś dostał taki sam list, hihihi.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Joaska pisze:ja tez chce wiosne, moze wtdy jakos bedzie latwiej jak sloneczko bedzie swiecilo za oknem!!??
Przypomniało mi się, jak byłyśmy w ciąży i tak strasznie czekałyśmy wszystkie na wiosnę, na słońce i ciepiełko. Ale jaja, a tu następna wspólna wiosna się szykuje Dziewczyny ja już nie umiem bez was żyć!!!!!!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
Weronika śpi a ja siedzę i jem ser, co z tego? I tak jestem gruba phi
No i jeszcze nie mam się w co ubrać bo nic mi sie w mojej szafie nie podoba, a jak ostatnio tak się kręciłam obok męża i mu cosik napomknęlam to powiedział że mogę sobie coś kupic ale pod warunkiem że jakąś starą rzecz wyrzucę a jak kocham zbierać szmaty buuu i co teraz
No i jeszcze nie mam się w co ubrać bo nic mi sie w mojej szafie nie podoba, a jak ostatnio tak się kręciłam obok męża i mu cosik napomknęlam to powiedział że mogę sobie coś kupic ale pod warunkiem że jakąś starą rzecz wyrzucę a jak kocham zbierać szmaty buuu i co teraz
reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
elfiko pisze:a jak ostatnio tak się kręciłam obok męża i mu cosik napomknęlam to powiedział że mogę sobie coś kupic ale pod warunkiem że jakąś starą rzecz wyrzucę a jak kocham zbierać szmaty buuu i co teraz
A mój mąż ostatnio dostał kasę za wczasy pod gruszą Przyniósł mi 300 zł i mówi: "Kup sobie coś" No to ja długo nie zekając na następny dzień zaszalałam i kupiłam super seksowną haleczkę za 169 zł Chyba mi odbiło Ale jeszcze jej nie widział, bo powiedziałam, że zobaczy dopiero na mnie, ale jakoś tak nie było okazji