reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a ja dzis troche "poszalałam" na alegro i kupiłam sobie parę bluzeczek o takie a wydalam na wszystko z kosztami przesylki nie cale 70zł.
73080577

73079104

73075005

73060694

72468200

reklama
Tusia rozbawilas mnie tymi kalesonami :laugh: ;D Nie mow ze naprawde chodzisz w meskich kalesonach, takich z otworem na siurasa 8) ;D Unas w domu tez zimno :)

Gazelaczku Macius przekochany i tak mu fajowsko pupa odstaje. Ja straaszne lubie ta wystajaca pupe u mojego ALusia. No i zabeczki pereleczki :)
Ok ide kapac Alka.

elfiko pisze:
Ja jeszcze do moich depresyjnych wyliczanek dodam że nie mam paznokci  :-[ zrobiły mi sie łamliwe i takie mięciutkie że po wczorajszym praniu w rękach nic z nich nie zostało.

No a dzisiaj jak wróciłam do domku to miałam pełną skrzynke przesyłek dla mnie- DRUGI poradnik małego dziecka z kaszka i mlekiem,
-kluczyk do samochodu  ;D
-dove próbki
- taki poradnik ty i twój dom i fajne dodatki do niego w stylu sosiku do spaghetii, przyprawy czosnkowej w kosteczkach i takie tam

Moje pazurki też się strasznie łamią i rozdwajają, włosy wypadają mi garściami, wszędzie ich pełno. Ile to jeszcze będzie trwało?????

Ja też dostałam kluczyk do samochodu, hehe. Cosik ostatnio wszystkie dostajemy prezenty :) Napisali mi w liście, że jestem jedyna wybrana, a tu już chyba 3 raz słyszę, że ktoś dostał taki sam list, hihihi.

Joaska pisze:
ja tez chce wiosne, moze wtdy jakos bedzie latwiej jak sloneczko bedzie swiecilo za oknem!!??

Przypomniało mi się, jak byłyśmy w ciąży i tak strasznie czekałyśmy wszystkie na wiosnę, na słońce i ciepiełko. Ale jaja, a tu następna wspólna wiosna się szykuje :) Dziewczyny ja już nie umiem bez was żyć!!!!!!!!

Weronika śpi a ja siedzę i jem ser, co z tego? I tak jestem gruba phi :p

No i jeszcze nie mam się w co ubrać bo nic mi sie w mojej szafie nie podoba, a jak ostatnio tak się kręciłam obok męża i mu cosik napomknęlam to powiedział że mogę sobie coś kupic ale pod warunkiem że jakąś starą rzecz wyrzucę a jak kocham zbierać szmaty buuu i co teraz :mad:

reklama
elfiko pisze:
a jak ostatnio tak się kręciłam obok męża i mu cosik napomknęlam to powiedział że mogę sobie coś kupic ale pod warunkiem że jakąś starą rzecz wyrzucę a jak kocham zbierać szmaty buuu i co teraz  :mad:

A mój mąż ostatnio dostał kasę za wczasy pod gruszą :) Przyniósł mi 300 zł i mówi: "Kup sobie coś" :) No to ja długo nie zekając na następny dzień zaszalałam i kupiłam super seksowną haleczkę za 169 zł :) Chyba mi odbiło :D Ale jeszcze jej nie widział, bo powiedziałam, że zobaczy dopiero na mnie, ale jakoś tak nie było okazji :(

Do góry