reklama
tusia25
Fanka BB :)
Tak o tym spaniu nocnym piszecie. Moja to chyba po męzu taki śpioch jak zasypia po 20 to wstaje gdzieś po 10, lub nawet 11. No budzi się raz około 7 na piciu, zmianę pampersa i mleczko (wszystko po koleji) ale odrazu po tym idzie spac. Mówię Majka spaciulki i Majka na bok główkę i kima ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
Tuska co Ty masz za dziecko?? :tusia26 pisze:Tak o tym spaniu nocnym piszecie. Moja to chyba po męzu taki śpioch jak zasypia po 20 to wstaje gdzieś po 10, lub nawet 11. No budzi się raz około 7 na piciu, zmianę pampersa i mleczko (wszystko po koleji) ale odrazu po tym idzie spac. Mówię Majka spaciulki i Majka na bok główkę i kima ;D
A Niani juz dwa dni nie ma ???
No właśnie Elfiko ja też czekam do tej 23-24 aby ,małego nakarmic.
Tak czytam was dzisiaj i wiecie co mój mały też taki bardziej energiczny się zrobił i coś w nocy lubi się pkręcić i postekać. Tak jakby pobolewał go brzuszek.
To pewnie przez te nowe jedzonka, a do tego ten intensywny rozwój.
Teraz to już wiem na bank ;D ;D ;D
Tak czytam was dzisiaj i wiecie co mój mały też taki bardziej energiczny się zrobił i coś w nocy lubi się pkręcić i postekać. Tak jakby pobolewał go brzuszek.
To pewnie przez te nowe jedzonka, a do tego ten intensywny rozwój.
Teraz to już wiem na bank ;D ;D ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
Tuska to am gluten, nie mozna !!tusia26 pisze:Dziewczyny ja dziś dałam Majce do lizania skórkę chleba - można?
reklama