reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no i jestem, ja jeszcze spac nie ide bo mi sie nie oplaca- musze malucha nakarmic ok 23
a co do jedzenia to ogarnieta wyrzutami sumienia zjadlam tylko jogurt z platkami i teraz wlewam w siebie herbate na oszukanie glodu ::)

reklama
Tak o tym spaniu nocnym piszecie. Moja to chyba po męzu taki śpioch jak zasypia po 20 to wstaje gdzieś po 10, lub nawet 11. No budzi się raz około 7 na piciu, zmianę pampersa i mleczko (wszystko po koleji) ale odrazu po tym idzie spac. Mówię Majka spaciulki i Majka na bok główkę i kima ;D

tusia26 pisze:
Tak o tym spaniu nocnym piszecie. Moja to chyba po męzu taki śpioch jak zasypia po 20 to wstaje gdzieś po 10, lub nawet 11. No budzi się raz około 7 na piciu, zmianę pampersa i mleczko (wszystko po koleji) ale odrazu po tym idzie spac. Mówię Majka spaciulki i Majka na bok główkę i kima  ;D
Tuska co Ty masz za dziecko?? ::)

A Niani juz dwa dni nie ma  ???

No właśnie Elfiko ja też czekam do tej 23-24 aby ,małego nakarmic.

Tak czytam was dzisiaj i wiecie co mój mały też taki bardziej energiczny się zrobił i coś w nocy lubi się pkręcić i postekać. Tak jakby pobolewał go brzuszek.
To pewnie przez te nowe jedzonka, a do tego ten intensywny rozwój.
Teraz to już wiem na bank ;D ;D ;D

reklama
Do góry