reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
E_mamo u mnie ten cytat sprawdzal by sie. Nie raz wystarczy wziac go na rece i spi dalej.  A nie napisano jak dlugo trwaja takie pobudku nocne? Przez caly 4 miesiac?? OJ CHYBA NIE
Jesli chodzi o pieluszki to sprobuje z wiekszymi, choc Alek nie wazy jeszcze pelnych 7 kg. Swoja droga ta nieszczelnosc wynika po trochu z jego meskiego przyrodzenia ::) Mimo, ze suisiaka ukladam mu w dol to i tak jakos sie obroci, ze zsika bok.

Wiecie zoswilam moich mezczyz dzis samych na 4 godziny, bo dorabiam 2 razy w tyg. Mleko odciagniete ocywiscie. Wracam do domu, a tu w pokoju Sajgon. Zesrane ciuszki Alka w kilku miejscach na podlodze, lozeczko jakby tornado przeszlo, szuflada z czescia ALkowej garderoby wysunieta, tu btelka, ta sudokrem, pieluch tetrowych to chyba ze cztery walaja sie po pokoju, a moi faceci siedza na lozku i ogladaja na kopmie Martix Revolution ::) No nic tylko i samych zostawic!

Tusia fajnie, ze paczka sie znalazla. A z chrupkiem to bym jeszcze poczekala. Niech skonczy moze te 5 miesiecy?

Kurde i wyjdzie ze sie madrze, ale nie wolno mieszac kleiku ryzowego z kukurydzianym, ale do tego 2r mozesz dac kleiku ryzowego jeszcze, tylko to troche ciezkie dla zoladka bedzie.

elfiko pisze:
Juz lepszy ale chrupek niebezpieczny bo sie klei i jak wpadnie kawalek do gardziolka to klops maluszek sobie nie poradzi, moze sie zaksztusuc. Lepiej poczekaj Tusia jeszcze,

No własnie o tym zakrztuszeniu pomyślałam. Więc lepiej poczekać.
Albo dosypac do mleka w postaci kleiku kukurydzianego ;D ;D ;D ;) ;)

wiecie co dziewczyny ja to ide chyba mleko robic, bo ziewam- mialam dzisiaj ogrom wrazen ::)
Jutro maz w domku to bedzie pomoc
Martuska ja tez takie pobojowiska zastaje w domku tylko jak wracam to nie film ogladaja a tancza ;D w rytm dzieciecych piosene´- ogorek,ogorek,ogorek,zielony ma garniturek..... :D :laugh:

Dziewczyny co do pieluch to także polecam te z Lidla.
Przynajmniej u nas się sprawdzają, tylko rzeczywiście warto kupić wieksze (my jedziemy na 4-kach), bo coś oszukują na tych opakowaniach.

dobra jutro wysylam meza po te lidlowskie i zobaczymy, bo juz mam dosyc przebierania lozeczka od weroniki o 5 rano ::) ::) ::)

Strasznie za wami tesknie...
Za kazda z Was osobna i pojedynczo :)
Jestem, zyje u nas wszytsko ok. Niemoge nic wiecej napisac bo mąz na mnie czeka. Jutro napewno wejde i wszytsko nadrobie...Taka jestem ciekawa co u Was?
Była u mnie mama i nie miałam czasu napisac. Weszłam dziś na cgwile bo któras z Was pisała o ofercie sywlestra w bochi?? czy gdzieś. Jakis pakiet sylwestrowy na weekend. Maz mnie prosił zebym sparwdziła. Szukalam ale nie moge znalesc. Moze któras z Was skojarzy o co mi chodzi??
Czytałam tylko urywkami...wiem tylko, ze u Iwon coś sie z Kornelkiem pokreciło. Jezu taka jestem ciekawa co??Ale juzmusze isc.
Pijemy martini i mamy wieczór wspomnen. Nie moge mu tego zrobic, chociaz dla Was zrobiłabym równie duzo co dla Niego...
Tesknie bardzo !!!!!!
Moje kochanie siostry, internetowe przyjaciółki. Bez Was juz nic jest tak samo........................

Mam nadzije, ze do jutra. Kisssssssssssssyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

to domino to extra jest

Kolorowa kredko ja mam z rodziny 9taka siódma woda po kisielu) siostrę która jest z tej samej daty co ja tzn. dzień miesiąc i rok - to dopiero czad :) :) :)

reklama
Nianiu jeszcze raz dla ciebie

A tu Sylwester :-)

Sylwester 2005
ciekawie, aktywnie, przyjemnie i romantycznie!!!

Zapraszamy na aktywny pobyt sylwestrowy do Bochni koło Krakowa! Sylwester w Hotelu Millenium***. Komfortowe stylowe pokoje, duże Centrum Fitness, regionalna Kurna Chata, hotelowa cukiernia, kopalnia soli, nowoczesna stacja narciarska i sporo atrakcji turystycznych.
Krótko: ciekawie, aktywnie, przyjemnie i romantycznie przeżyty wyjątkowy okres świąteczno-noworoczny.

Pobyt sylwestrowy w Hotelu Millenium obejmuje: ekskluzywny Bal Sylwestrowy prowadzony przez Estradę Krakowską, pobyty w jednym z największych w regionie Centrum Fitness & SPA, zjazd do kopalni soli z kolacją i szeregiem atrakcji, zwiedzanie Bochni, Magiczną dyskotekę, regionalną biesiadę, karaoke i inne atrakcje, parking, pełne wyżywienie.

Cena Pakietu 4-dniowego: 509 zł (+ 290 zł Bal Sylwestrowy)
Cena Pakietu 7-dniowego: 1209 zł (+ 290 zł Bal Sylwestrowy)

Fakultatywnie nasi Goście mogą korzystać z dodatkowych atrakcji jak: narty, wycieczki w regionie Małopolski, ekstremalna trasa geologiczna Kopalni Soli Bochnia, bowling, kulig.

Szczegóły znajdą Państwo na naszej stronie internetowej www.hotelmillenium.pl

Hotel Millenium
Tel. 014 615 30 00, 615 31 00
Fax: 014 615 30 99
e-mail: info@hotelmillenium.pl
www.hotelmillenium.pl

Do góry