reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Iwon pisze:
Kasiu gratulacje!!!!!!!!! :) :) :)

Nienawidzę wątróbki! :p :p :p

ja tez NIENAWIDZE!!!! watrobki  :p :p :p :p

kasiu tak sie ciesze!!!! hura hura huraaaa!!!!

E-mamo  :-[ trzymam kciukasy za Juleczke!!! bidulka kochana!!! duza buzka i cmoki w boki  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Aga a ja znam ta rymowanke tak; w antryjce na ryczce staly pyry w tytce...i znam troszke inne przetlumaczenie ze ryczka to malutki taborecik  ;)

a czy ktos wiec co to jest BIMBA  ;D albo  BANA  ("wyje..bana w lesi  :p ) to nie ma nic wspolnego z wulgaryzmem  ;D

kasiu, super ze u WAs wszytsko ok, ciesze sie!!!

e-mamo, dzis "chlopakowi Niny" przetykali kanalik, dowiem sie jak to wygladalo i dam Ci znac, albo najlepiej powiem Ani coby dolaczyla do forum, net ma od tygodnia, wec teraz moze dolaczyc do inych lipcowek...

no bana to pociąg hihihi :)

Kasia uffffffffffffffff, tak się cieszę :laugh: :laugh: :laugh:, 1000  :-* dla Martynki !!!!!!!!!!!

Sylwia79 pisze:
kasiu, super ze u WAs wszytsko ok, ciesze sie!!!

e-mamo, dzis "chlopakowi Niny" przetykali kanalik, dowiem sie jak to wygladalo i dam Ci znac, albo najlepiej powiem Ani coby dolaczyla do forum, net ma od tygodnia, wec teraz moze dolaczyc do inych lipcowek...

Dziękuję Sylwiuś :) :-*
Ja się nie mogłam dodzwonić do szpitala, żeby umówic Julkę na ten zabieg, nikt cholera nie odbiera :(

reklama
Do góry