reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kredko my juz po szczepieniu Majcia dzielna była, do tego lekarz kazał juz soczki dawac no i jej dałam jabłko z mieta pół łyzeczki i był ryk a teraz waeczy na mnie :)

reklama
wątróbkę się płucze w zimnej wodzie, potem posypuje mąką i smaży na gorącym oleju na patelni. Wcześniej podsmaża się cebulkę i wszystko razem dusi do miękkości, na koniec się soli i pieprzy... przynajmniej ja tak robię :)

matko - kiedy ja wątróbkę jadłam :)

rany nie cierpię wątróbki fuj fuj, i nie powinno się jej dużo jeść bo w wątrobie odkłądają się niedobre świnstewka, podobnie jak w rybach morskich

dzięki dziewczyny!!! teraz zupę siostra robi a ja wątróbkę zrobię później, niebardzo wiem jak sięrobi mięsa bo prawie 10 lat nie jadłam i nie robiłam :)
a teraz bioręsieza male przemeblowanko,
gaga zazdroszczę że wy już po szczepieniu!!!
no i kasieńka jeszcze raz superaśnie że wyniki ok!!!!!!!!

kasiu super, zuch dziewczynka wie że choroby beee i nie trzeba ich mieć
kredeczko dobrze bedzie Tymonek to przecież dzielny chłopak

Kasiu gratulacje!!!!!!!!! :) :) :)

Nienawidzę wątróbki! :p :p :p

Aluś jest prześliczny, czemu go Martuśka tak rzadko pokazujesz?

Mania Gabi w tym różowym swetereczku i dżinsach wygląda piorunująco! 8) :) ;)

reklama
Kasienka :-* :-* :-* :angel: :angel: :laugh: ;D ;D :D

Iwon brawo dla zucha Kornelka, az zazdroszcze samodzielnosci..................sliczny brudasek!!!!

Do góry