reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hehehe, nie mam:)
Ale z tym wyciem bany to znany dowcip ze szkolnej ławy hihihihihihi
Nawet w Poznaniu nigdy nie byłam:)

dziewczyny w ramach nadrabiania zajrzalam do geleryjki ... i wyjsc nie moge z podziwu, te nasze dzieciaczki lipcowe takie sliczne az brak słów!!!
no ale zagladajac do watku lipcowki po porodzie mozna sie dowieddziec dlaczego... ;)
maja po kim...

uf, dziewczyny paczka sie znalazła, czekała na poczcie, nie dali im awiza.

Wiecie co ja od dwóch dni tez mam problem ze spaniem Majki - zasypia tylko na moich rekach w dzien, a tak przeciez ładnie zasypiała w łóżeczku.

Wątróbki nie jem bo się brzydzę, ale nie powiem smażona z cebulką ładnie pachnie.

A to najbrzydszy widok z okna - czyli mój

p10100583fa.jpg

tuisu, super ze sie paczka znalazla...

widzialam foti w galerii i nie wiem dlacezgo piszesz ze wygladasz okropnie, obie z majeczka jestescie laski... ;)

Tusia fajnie ze problem sie rozwiazal!!! a co do widoczku to kiey to zdjecie pstrykalas ??? nie mow ze tyleee sniegu juz u Was :o

reklama
przylecieliśmy ze szczepienia bryyyy te igły bidulek jeden mój kochany, chwilkę zapłakał pożalił się mi serducho pękło i przyszliśmy. kolejne na początku stycznia. teraz kochany szkrabik śpi a u nas śnieg pruszy
tuśka dobrze że paka jest ! :) ładne śniegi już u was
a ja jestem lekko wściekła na przemeblowanie, bo zaczęłam rozgrzebałam wyra na środek pokoju i musieliśmy iść a teraz niechce mi się kończyć  :mad:
idę usmażę tą wątrubę i spadam do pokoju o ile tymul pozwoli, bo biedak może miecdzisgorączkęi być rozdrazniony  :-[ aj też sobie dzień na przemeblowania znalazłam  :mad: no ale musę się tylko szybciorem zabrać i już tylko to nasze bb ....
iwon kornelek nieźle łychą wymiata ;D widzę że oczko też nakarmił :) niezły chłopak z niego
ok spadam

Do góry