reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kurde dziewczyny nie chcę ale muszę :( spadam, lecę bańkę umyć i trochęogarnąc mieszkanie, może cośz obaidkiem przykąbinuję, bo tymulek śpi i nie wiem jak długo

a elfigo gratuluję szwagra :)  

aga jak widzę reklamę śmietanek, to przypomina mi się dorian w tej koszulce gostyń ;D

tymu dziś budził się jakoś o 2 później o 3 no i już nie pamiętam kilka razy wstałam dałam jeszcze smoka i spał a o 6 przesikał się na maksa, o 7 już był skory do śmiechów i pogadanek, najlepiej z tatusiem u nas w wyrku opczywiście a przed 9 zrobił taaaaką kupę że pod zlew powędrowaliśmy ;D

ok spadam kochane :(

reklama
A ja wpadam i zaraz spadam :)

Wszystkim laskom dzień doberek, teraz lecę na spacerek :)

Rymowanko na śniadanko, bo w nocy było dobre spanko ;D ;) O0

Kredko na Dorianka pewnie teraz by to bylo male ale podsunelas mi pomysła ;) ;D,Natankowi taka fotke z SM GOSTYŃ szczelę :).Ja chyba jakas procęty za reklame powinnam od nich dostawac ;D

Dziewczyny, u mnie tez ostatnio tragedia ze spaniem Maciejki. Potrafi sie budzic z krzykiem co pol godziny. Słownie - co pół godziny!!! Ja już chodzę nieprzytomna.... :( :( :( :( :( :( :( Nie wiem cczy to ten gronkowiec Go tak meczy, czy kolejny kryzysik? A tak ladnie spal... Teraz to juz z trzeci tydzien nie chce spac. No i Wy tez piszecie ze u Was tak samo. O CO TU CHODZI??? Nie wyobrazam sobie wracac do pracy w takiej sytuacji :mad:

u mnie ostatnio cos zle z motywacja do powrotu do cwiczenia i lekkiej diety
ale od dzis, tzn, od wczirajszego wieczoru wracam do akcji "powrot go formy"......dzisiaj juz zaczelam dietke a zaraz zabieram sie za cwiczonka,poki Maluch spi!!!!

Agnieszka R pisze:
Łaaaa :) no praktycznie tak :).Ja bym powiedziała: w korytarzu na taborecie stały ziemniaki w siatce :) ;) :laugh: ;D.Na jedno wychodzi :) ;) :laugh: ;D.Czy ty poznańską pyrką jesteś? :).

hehhee nie, nie jestem :) ale wiem, że na śląsku dają dzieciakom na rozpoczęscie szkoły słodycze w tytkach a pyrki to bardzo znane słowo ;)

Jesteśmy po okuliście, mamy skierowanie do szpitala na sądowanie kanalika :( czyli inaczej przepłukiwanie. Podobno nie robi się tego w znieczuleniu u tak małych dzieci. No i rodzice czekają za drzwiami... brrr
Muszę tylko umówić termin w szpitalu.

reklama
e_mamojakbym musiaia zostawic Kube za drzwiami na jakims zabiegu to bym chyba umarla!!!!
zapytaj, czy jest taka mozliwosc wejscia razem z nim!!nie sadze, zeby sie nie zgodzili, u mnie w szpitalu takie cos byloby nie do pomyslenia, zeby takiego maluszka samego zostawiac z obcymi ludzmi i jeszcze cos mu robic!!!!!!!

Do góry