reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kredziu powiedz kochana a gdzie Ty sie w tych Wloszech rozbijalas?????moj brat od 18 lat mieszka tam, wiec mialam okazje zobaczyc ten piekny kraj:)

w pokoju na stole stoi szklanka herbaty

reklama
U nas noc do 4tej rano spokojna a potem ::) ::) ::)
pobudki co 20 minut smok i ryk i tak do 6 a potem dwie godziny snu i dzionek ::) :p

Joaska pisze:
kredziu powiedz kochana a gdzie Ty sie w tych Wloszech rozbijalas?????moj brat od 18 lat mieszka tam, wiec mialam okazje zobaczyc ten piekny kraj:)

w pokoju na stole stoi szklanka herbaty
nooo prawie prawie, próbujcie dalej ;D ;D ;D

uff nadrobilam, jeden dzien a az 13 stron przybylo!!! gaduły lipcowe jestesmy...hehe

co do spania to ostatnio problemy z zasnieciem w dzien, w nocy dwie pobudki 3 w nocy i 6 rano...
co do kup to nie ma takich pieluch z ktorych by nie przelecialy... dzis nie wiedzialam z ktorej strony zaczac "rozpakowywanie" malej, a miala pampersa, ktore najbardziej mi odpowiadaja, mialam huggisy zwykle , byly beznadziejne... teraz kupilam te z disneyem promocja byla w auchan i chyba jeszcze jest jak ktos jest zainteresowany: za 78 szt - 32 zl!

no a Nina to chyba wygrywa konkurs na najwiekszego srajtka, 6 kup dziennie, mniej byc nie chce ;), tylko skoro tak czesto to dlaczego taaakie duze... ;)

ja tez na razie nie mysle o wprowadzaniu nowych pokarmow, jakos mi sie nie spieszy, pewnie poczekam do 6 m-ca...

A Ty sie Iwon z bojów liściowych nie śmiej bo Cie kochana zaprosze na takie grabienie i oj nie będziesz zadowolona bo Ci powiem w sekrecie że mało kiedy sie zdarza aby te głupie liście do sąsiada uciekły ;D

Sylwia79 pisze:
, a miala pampersa, ktore najbardziej mi odpowiadaja, mialam huggisy zwykle , byly beznadziejne... teraz kupilam te z disneyem promocja byla w auchan i chyba jeszcze jest jak ktos jest zainteresowany: za 78 szt - 32 zl!
Ja właśnie nie jestem z tych disneyowskich zadowolona bo własnie one nam przeciekają na całego!

reklama
a antryju to chyba w altanie,tak? :p ;) ;Dszkolka to by mi sie zdawalo szklanka...byfryju chy moze stoliku...ale tyju eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no nie wiem  :p :( :mad:    :) ;) :laugh: ;D

Do góry