reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hehe czarodziej z tego męża ;D trzymał ją pod sukienusią ale super to wygląda co ;)
tusia trzym się dzielnie, spróbuj sobie wódeczke na zębie potzrymać - pomaga tylko nie pij ;D

reklama
wlasnie ogladalam galeryjke......ale sliczne te nasze lipcowe dzieciaczki!!!!!!
jak bylam w ciazy to czytalam, ze dzieci urodzone w slonecznym miesiacu sa ardziej rozesmiane i pogodne ..............i to chyba prawda!!!!!

Tusia biedna, najbardziej nienawidze bolu zeba......staram sie, zeby go uniknac i wlasnie niedlugo czeka mnie wizyta u dentysty!!!trzeba zrobic maly przeglad po ciazy!!!

co do @ to ja tez jeszcze nie mam, mialam krwawienie takie 4 dniowe, ale to bylo 1,5 miesiaca temu i ti wtedy jak zaczelam btac tabletki, moze to z tego.....chociaz nie przecze ze martwie sie czasami......i chodzi mi po glowie zrobienie testu, chociaz biore tabletki i karmie piersia.....czy wy tez macxie takie obawy??????

Joaśka karmienie piersia nie ma nic do tego owulacje masz tak czy inaczej i zajść można nawet jak nie masz okresu, my tez uważamy, ja tabletek nie biorę tylko prezerwatywy używamy, ale czasem mam pietra, jakby nam tak sie trafiło drugie małe, ale by była jazda ;D

martuska ja tez za @ nie tesknie, ale wolalabym wiedziec kiedy...
co do basenu to dzieciaki musza miec specjalne pieluchy, wiadomo zeby nie zabrudzily wody no i zeby przypadkiem nie narobily na mamusie przed wejsciem ;)

co do basenu to woda ma ostatnio 28 stopni, wczesniej miala 32, ale nie zauwazylam zeby Nina marzla...
jest to kurs dla dzieci od 2 m-ca zycia, jest instruktor i max 12 dzieci z jednym z rodzicow...na odzielnym basenie takim malym plytkim, w przebiealni sa przewijaki, wiec jest to dosc dobrze zorganizowane...
i nam sie podoba, mala juz jest wsrod rowiesnikow, no i podobno pomaga to w rozwoju dziecka, ale tego sie sprawdzic nie da... ;)

gaga pisze:
Joaśka karmienie piersia nie ma nic do tego owulacje masz tak czy inaczej i zajść można nawet jak nie masz okresu, my tez uważamy, ja tabletek nie biorę tylko prezerwatywy używamy, ale czasem mam pietra, jakby nam tak sie trafiło drugie małe, ale by była jazda ;D
z ta antykoncepcja z karmienia piersia jest tak, ze czeste karmienie, szczegolnie w nocy zatrzymuje owulacje.....ale zalerzy wszystko od organizmu kobiety, mam nadzieje, ze tabletki pomagaja, wkoncu po cos je ktos wymyslil, i mam nadzieje,m ze dzialaja, bo jakby mi sie przytrafila teraz kolejna ciaza to ......wole nawet o tym nie myslec!!!!!!!!!!
a wy jak sie zabezpieczacie?

@ też jeszcze nie miałam i się tym nie przejmuję zbytnio bo wcale mi nie tęskno natomiast do miłości uywamy tak samo prezerwatyw a jak się trafi drugi bobas to się będziemy cieszyć

Joaska była by mala róznica wieku, a urobiłybysmy sie po pachy

kuuuuuurwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaa znowu slysze w faktach ze pobili 11-misiecznego szkrabka

Z ta owulacja jest tak, ze poprzedza okres. Czyli jak sie pojawi owulacja, czego raczej nie jestesmy swiadome to po niej napewno wystapi okres. Sek w tym, ze nie wemy kiedy ona sie pojawi ::). Czesto zdarza sie, ze po porodzie piewsze cykle sa bezowulacyjne, no ale nie ma reguly.
Ja juz tez schizowalam raz ze moze w ciazy jestem. Tak nam pewnie zostanie. Tabletek nie zazywam, ale gdybym brala to chyba czulabym sie pewnie Joasiu na twoim miejscu.
Wiecie ci pisze z wami, a Alek siedzi mi na kolanach i gryzie mi reke, a raczej wyzywa sie na niej. Jestem cala usliniona :p

reklama
Do góry