reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

i ostatnie z moich stron ale to nie jest widok z łazienki ;D trzeba pójść kawałek za domek żeby sobie popatrzeć :)

kaszubylato12mg.jpg

reklama
Laski wreszcie udało mi się zalogować. Ale dziś to BB działa. Niech to cholera!!
Dobra a teraz bluzka pt: ELEGANCKA I UWODZICIELSKA BLUZKA JESIEŃ 2005 ;D ;D ;D hehehe taki był tytuł na allegro hihihi :laugh: :laugh: :laugh:
oj taka normalna pewnie okaze sie jezscze bardziej wiesniacka jak przyjdzie :)
sexi20rh.jpg

Chyba dziś wielki tłok na BB,bo jak mam coś napisać to mnie trafia
Poczytam sobie,póki nie strace cierpliwości......strasznie wolno chodzi!!!!!

ta matura.....za duzo musialabym sie uczyc do niej......w sumie to ja jestem taki luzak do nauki i w sumie te 4lata to sie slizgałam i bujałam ;D no i taki ślizgacz ma podejsc do matury??? ja nawet wody lać nie umiem ::)
jak mam wypracowanie to pisze je na max.1,5strony kancelaryjnego bo ja lubie i umiem krotko i na temat,nie umiem sie rozwodzic a praca maturalna z polskiego to te 4strony by wypadalo.....

cholerka z tą maturą!!

czy wy wszystkie tu panie mgr czy co??? doła mam teraz! plany mi sie burza przez was!!! żartuje oczywiscie....
no ja chce podchodzic ale druga sprawa jak rozmawialam z wychowawczynia to jej powiedzialam ze sie boje......tego wstydu,osmieszenia jak nic nie bede potrafiła odpowiedziec np.na ustnym ::)

Kolorowa kredko, moze nie jedna nowoczesna kobieta by mnie wysmiala ale moim zdaniem.....
.....GDZIE MĄŻ TAM I ŻONA
malzenstwo musi byc razem aby bylo
wiec jakby co to nie przejmuj sie wyjazdem tylko jedz :)

Lilka nie martw się tą maturą.............jak jej nie zrobisz w tym roku ,to nie nastąpi KONIEC ŚWIATA.......hahaha,ale mi się napisało
najważniejsze,by być szczęśliwym w tym co się robi

reklama
Hanti  :-* :-*

dzis mialam beznadziejny dzien w budzie
no dawno poprostu nie zgarnęłam jednego dnia dwoch jedynek!  :mad: jedna to polski (ooo przedmiot maturalny ;D) a druga z histori,moj nauczyciel jak zobaczyl ILE napisalam(tzn.NIC) powiedzial ze go olałam (ale smial sie jak to mowil)

z polskiego przeczytalam Przedwiosnie,fajna lekturka,ale jak facetka zadała mi pytanie to kosmos!!!! odrazu sobie darowałam!!
no i nie tylko ja!! kurcze jak te psory potrafia czlowieka zbałamucić ::)

Do góry