reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hellou:)

Zlądowaliśmy szcześliwie w domciu, nadrobiłam już 3 ostatnie dni na BB.
Matko kochana, ale ostatnich 2 tygodni, kiedy nas nie było to nie mam szans nadrobić a tak mnie kusi, żeby się dowiedzieć co się tu u Was działo :)

Galeryjka dzieciaczków superowa, kładłam się ze śmiechu z opisów, zrobił się z tego taki komiks, że nic tylko wydać i trzepać kapuchę :)
Jutro jak ochłonę po podrózy to wkleję jakieś fotki z naszej wyprawy.
Moja mała dzielnie przejechała całą Polskę wzdłuż i trochę w bok :)

Właśnie uprało mi się pranie, idę rozwiesić, wpadnę potem:)

reklama
Witajcie, ja też na momencik wpadam

Podobnie jak elfiko wcinam sałatkę z dzisiejszej imprezki u teściów.
Bohaterem numer jeden był oczywiście Kornel, który z nadmiaru wrażeń ślinił się wszystkim na ubranie ;D
Rety, wpakowałam dziś w siebie dwa kawałki tortu czekoladowego ::) Za tą zbrodnię powinnam mieć przez tydzień zakaz wstępu na BB :p ;D

Lila gratuluję koteczka lipcóweczka :) Mam nadzieję, że u pieska z depresją wszystko dobrze :)

Gazelaczku
mój Kornel też ostatnio taka maludka. Dziwnym trafem uspokaja się metr nad podłogą (czytaj: na rękach ::) :p )
A podobno z wiekiem miało być coraz lepiej :p U nas to jakoś na opak chyba :(
Zmykam na allegro, bo zakupuję małemu parę zabawek, w nadzieji, że odzyskam chwilę dla siebie, gdy on będzie się edukował ;) :)

cześć Babulki

Nic nie pisze bo taka ładna pogoda że cały czas jesteśmy na powietrzu. Fundujemy sobie po kilka spacerków dziennie.

Zaraz biorę się za czytanie.

No i już nei nadrobię co nabazgrałyście - chyba wypadłam zdrowo z obiegu..... jakby coś ktoś do mnie wczesniej pisał to prosze sie zdublowac bo nie nadrobie....

U nas tragedia z jedzeniem :-( odstawiamy wszystko po kolei - uwsteczniamy sie pokarmowo Majka ma jakas nietolerancje (wymioty bol brzucha) - wizyta u pediatry murowana.

Ja doszłam w zmeczeniu do dna.... zamkneła cukier w lodówce, potknełam sie o własną noge, i nałożyłam mydło z dozowanika na szczotke do zebów..... w konsekwencji Mezul wyreczał mnie 2 dni w nocnym wstawaniu i opiece nad Mają.... ale siostrzeniec nasz uwielbia grać na naszym komputerze wiec codziennie mamy gosci bo rodzice fundują mu podroż do nas za odrobione lekcje :-)

Moj Tato wyjechał do senatorium przejechał dziś 700 km i jest w Kołobrzegu.... ma biedak straszną cukrzyce i jest po zawale... na szczescie jest już na wczasach ;-) i niech sie zdrowo bawi :-)

Mama natomiast rozchorowała sie - ma grype i zapalenie oskrzeli - i niestety została sama bo my nei bardzo możemy ze wzgledu na Majke przebywac u niej w mieszkanku... na szczescie mam jeszcze jedna siostre w Białymstoku :-) no nie powiem ja też czasem zagladam na dół ale musze uważać aby Majki nie zarazić i samemu sie nie rozchorować.

Boli mnie glowa... i ide spać.....
strasznie do Was tesknie i pozdrawiam

Asiołku obejrzałam właśnie Wasze fotki :) Śliczna ta Twoja córcia. No i bardzo mi się podoba, jak wyglądałaś na ślubie. Świetna kreacja, w moim stylu :)

A ja się zawzięłam i jestem na stronie 1172 hehe, nadrobię Was o !!!! Ale już nie dziś, reszta jutro :)

Widzę, że kobitki domy kupują, umawiają się na latanie na golasa po ogrodzie, co to się dzieje :o ???
O sex wakacjach nie wspomnę :)
Mój psiej lezy i chrapie i powoli mnie usypia, nic to pora rozprostować kości a jutro od rana reszta zaległości :)

Joaśka- nie spotkałyśmy się w Stalówce to może spotkamy się latem u mnie jak uda Ci się wyrwać nad morze na wakacje ?:) Zapraszam :) 8)

Alka- szkoda, że nie chcesz mieszkać w szeregowcu, u nas na osiedlu za chwilę zaczynają budowę nowych domków, fajnie by było mieć Cię za sasiadkę :) ;D

Asiołek- Majka ma powalające spojrzenie, już sobie wyobrażam jak będzie czarowała facetów trzepotem rzęs ....

czesc babeczki:)
welasnie popijam sobie kaweczke i nadrabiam......chociaz przez ten weekend to nie za bardzo naprodukowalysmy!!!!

jakas dziwna noc miala, z rozespania nawet nie pamietam ile razy budzilam sie na karmienie malego???!!!

e_mamo faktycznie szkoda, oczywiscie wybieramy sie na wakacjach nad morze, wiec kto wie?????

alka fryzik Michalka superowki, chyba nasi synowie maja tego samego styliste!!!!

ciekawe jak tam lipcowki po chrzcinach??????pewnie imprezki byly przednie.........eh

reklama
Do góry