reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witajcie, nadrobilam
no normalnie tesknilo mi sie za wami, a net cos nawalal. Korzystam z okazji, ze maz na dole robi lazanie, a malego wlasnie polozylam 10 minu temu.
Na Sylwestra bede na bb. Slawek pracuje. Tylko u mnie polnoc godzine pozniej ;) Juz nic o Mani nie pisze :laugh:.

To prawda Alus lecial juz samolotem i powiem, ze spisal sie dzielnie. W jedna strone lecialam z mama, bo akurat odwiedzal nas, a w druga sama!!!! Jej balam sie jak nie wiem, ale ALek byl grzeczny. Dostal cyca dwa razy. Przy starcie juz byl po cycu, bo czekalismy 45 minut na wylot i dalam mu smoczka. Ani drgnal, choc ja przelykalam sliny jak oszalala.
Elfiko nic sie nie martw, dobrze,ze z mezem lecisz Grunt, zeby Weronisia cokolwiek przelykala. My znowu w styczniu lecimy, zobaczymy co nam Alek zeszykuje

Tusia a oral nie lepszy ::) ;)

Hanti piekne dzieciaczki

reklama
to widze ze w sprawie sylwestra duzo z Nas bedzie tutaj, ja chyba tez................chociaz bardzo bym chciala isc gdzies sie zabawic hihihihihi
ale tutaj chyba tez bedzie wesolo!!!!!mam tylko nadzieje, ze dotrwam do polnocy, po u mnie ostatanio z tym kiepsko, o 21 jestem juz nieprzytomna!!!!

elooooo

musze wam sie pochwalic ze spelnilo sie moje jedno z marzen......mam kotka!!!!!!!

jest to koteczka i wabi sie Tosia :laugh: jest z lipca wiec jest juz taka wieksza ale jaka kochana!!!!
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Mam dzis doła :mad: :mad: :mad:
Moje dzieci sa chore i cholera wie kiedy im to przejdzie. Paula juz od środy walczy z choróbskiem, a Adasia dzisiaj rozłożyło. A najbardziej to wkur***a mnie piediatra ze szpitala, stwierdzxiła, że u małego jest jakas infekcja - zaczerwienione gardło, kaszel taki odrywający ni i zaczęło się kichanie czyli oznaka zblizającego się kataru, ale zadnych leków mam nie podawac bo jeszcze za wcześnie i mam czekać aż samo przejdzie albo jak choroba sie rozchusta na dobre to wtedy znów do lekarza po leki. No i ku**a jak tu sie nie wpieniać. Wrrrrr. Wściekła jestem na to cholerne babsko, tak to jest z lekarzami :mad:

Lilka - super masz z tym kotkiem. Niech sie chowa jak najlepiej. Ja niestety nie moge zdecydować się na zadnego zwierzaka bo bardzo często gdzieś wyjezdżamy i z takim zwierzatkiem nie miałabym co zrobić, a szkoda bo uwielbiam zwierzęta.

Dziewczyny trochę was ostatnio zaniedbuję, bo ktoś nmie podsiadł przy kompie.... ::)

p10100945rl.jpg

No to masz Tuśka przerąbane na całego- juz z nami nie pogadasz no chyba że Majcie czymś dobrym do jedzenia przekupisz ;D to działa super na mojego męża- robie mu kawcie, ciasteczko i kochanie zjedz sobie i obejrzyj wiadomości a ja tylko zerkne co u dziewczyn słychać ;D No i komputer mój! ;D

reklama
Ciekawe jak tam w Nianiowej Rodzince? Maksio już pewnie po chrzcie dawno i chrapie

A ja do siebie gadam wiec ide zjeść sałatke- mama mi tyle żarcia zapakowała że teraz nie musze tydzień gotować , oj jak ja to lubie ::) :laugh:

Do góry