reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
mam nadzieje, że nic mi się nie uszkodziło.
Któraś kiedyś coś pisała o prostowaniu nóżek u dziecka (chyba Asiołek) bo moja Majka to tak prostuje i kurczowo trzyma, nie wiem czy to coś niepokojącego.

to chyba chodzilo o napiecie miesniowe....nie wiem, musialabys sprawdzic.....
ale jak tak prostuje to moze brzuszek ja boli, albo tak teaguje na ruchy robaczkowe jelit??!

tusiu mój też tak prostuje i czasami kuli do tego w brzuszku mu jeździ i lek powiedziała że to kolka jeszcze no i płacze biedak żałośnie

ok spadam a nie wiem czy niebawem nie wyjedziemy do włoch :( może jakoś się jeszcze poukłada...
buziaki

Joaska pisze:
.ale cisza..........
nie ma sie nawet komu wyzalic.......:(

joasia ja bym z chęcią posłuchała (poczytała) i sama pożaliła ale niestety muszę lecieć i jeszcze jutro te chrzciny cholera nie chce mi się iść do kościoła bryy z tego powodu też jakieś nieporozumienia....
ah szkoda pisac a raczej czasu nie ma bo i bym sie wyzalila
buziaki

jak zawsze jestem,kiedy wszyscy już poszli
no ale dziś miałam gości i byłoby nieładnie pozostawić ich samym sobie
aż milo uslyszeć,że podobają się Wam moje dzieci.....mam cyfrówke i muszę jutro zrobić sesję zdjeciową to powklejam więcej

Kochane lipcóweczki powklejałam pare zdjątek mojej córci
jeszcze nie umiem tego robić tak profesjonalnie,jak Wy,ale mam nadzieję,że mi to wybaczycie :p
musicie mnie nauczyć,jak to robić,by w odpowiedzi,było więcej niżjedno zdjęcie
Teraz mogę iść już spać,zwłaszcza,że mój mężczyzna chrapie na kanapie i jakoś muszę go zaciągnąć do łóżka ;) :laugh:

reklama
witam z ranca..........
ja tylko na momencik, dzisiaj dzoen wielkiego leniuchowania :))))))))))
...a wczoraj od mojego mezczyzny dostalam bukiet roz.......za nic, chyba z milosci mam nadzieje......hihihihihihihi

Do góry