reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Lilka pisze:
Karol mi jesc nie da do konca miesiaca ;D ;D
bo nie wiecie ale zeby pozamawiac te zabawki dla Milenki to musialam obiecac ze nie zjem nic slodkiego przez caly miesiac!!!!!!!!
nie zle nie?? a zeby nie bylo ze dziecku odmawiam to sie zgodzilam :p ;D ;D
hi, hi jak dzisiaj przeszłam samą siebie, kupiłam małemu spodenki, czapeczkę, miseczkę z tygryskiem do jedzenia zupki, nową buteleczkę do herbatki, podusię do wózka, grzechosię i mówię do mojego męża z takim uśmiechem ;D : kochany, z Ciebie to taki super facet, ja wydaję kasę, a Ty rozumiesz, że szalona matka dla dziecka pół świata by wykupiła...kupiłam mu portki i...i...i....i jeszcze... ;D ;D ;D Tym sposobem opierdziel mnie ominął ;D

Alka , ja przygodę z psią mega kupą miałam wczoraj! Smierdzący wózek pół dnia wycierałam ::)

Gazelaczku
trzymam kciuki za Maciusia!!!! :) :) :)

reklama
Gazeleczku w brzuchu a dokładnie w jelitach ta gronkowcowa świnia mi siedzi bo to mam nadal tylko zbałamucone lekami, to rzeczywiście całkowicie czasami trudno wyleczyć ale leczenie objawowe jest ok i myśle że Maciuś sobie poradzi.

Alka u nas przygoda z termometrem wczoraj dała takie same rezultaty ale ja to gorzej miałam, bo w tym czasie gadałam do męża i nie patrzyłam na pupcie mojej córeczki i skończyło sie na tymże miałam palce w kupnej maseczce :p
kapnęłam sie dopiero jak mi cosik sie w ręke ciepło zrobiło łaaaa

Lila tak się cieszę, ze dla piesia się domek znalazł. Bo muszę Ci powiedzieć, ze wczoraj przed spaniem wskoczyłam na chwilę na forum i mi się Twój post nawinął, o tym, że jesteś zła i chcesz go oddać, bo narzygał..I tak mi się go szkoda zrobiło, że potem zbytniej zabawy to ja w wyrku nie miałam, a taka się miła nocka zapowiadała ::) :p No, mówiłam, że jestem w kwesti zwierząt poje.....na na maksa ::)

Ja dzisiaj na wieczór mam zaplanowane pifko ;D

Lilka super z pieskiem, ja mojemu mężowi trułam wczoraj o tym psiaku dwie godziny aż biedak poszedł spać bo go wkurzyłam,

Kurde dziewczyny jak czytam o tym waszym dbaniu o higiene przy dziecku to mnie skręca- ja tych bytli już dawno nie sterylizuje i tylko myje pod ciepła wodą, a zabawki czasem wrzątkiem poleje ale tylko wtedy jak weronika mocno obślini

nie wiem co tu się dzieje dziś trochę wymiękam!! zarastamy bałaganem, tymul maruda, i wogóle cyt asiołka padam na pysk czy twarz jak kto woli ale i tak jestem szczęśliwa ;D a teraz z chęcią bym posiedział ale ide jakiś posiłek wtrząchnąć w końcu

gazelaczku jak to do tego doszło że drobiłaś wyniki z kupki i jak ją pobierałaś z pieluszki w co.. czy jak??
ja nie wiem bo tymulowi ostatnio mocno w brzuszku jeździ i ulewa wogóle jakiś bardziej niespokojny się stał!!

zmykam i tęskni mi się za wami....

reklama
Do góry