reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Lilka pisze:
Karol mi jesc nie da do konca miesiaca ;D ;D
bo nie wiecie ale zeby pozamawiac te zabawki dla Milenki to musialam obiecac ze nie zjem nic slodkiego przez caly miesiac!!!!!!!!
nie zle nie?? a zeby nie bylo ze dziecku odmawiam to sie zgodzilam :p ;D ;D
hi, hi jak dzisiaj przeszłam samą siebie, kupiłam małemu spodenki, czapeczkę, miseczkę z tygryskiem do jedzenia zupki, nową buteleczkę do herbatki, podusię do wózka, grzechosię i mówię do mojego męża z takim uśmiechem ;D : kochany, z Ciebie to taki super facet, ja wydaję kasę, a Ty rozumiesz, że szalona matka dla dziecka pół świata by wykupiła...kupiłam mu portki i...i...i....i jeszcze... ;D ;D ;D Tym sposobem opierdziel mnie ominął ;D

Alka , ja przygodę z psią mega kupą miałam wczoraj! Smierdzący wózek pół dnia wycierałam ::)

Gazelaczku
trzymam kciuki za Maciusia!!!! :) :) :)

reklama
Gazeleczku w brzuchu a dokładnie w jelitach ta gronkowcowa świnia mi siedzi bo to mam nadal tylko zbałamucone lekami, to rzeczywiście całkowicie czasami trudno wyleczyć ale leczenie objawowe jest ok i myśle że Maciuś sobie poradzi.

Alka u nas przygoda z termometrem wczoraj dała takie same rezultaty ale ja to gorzej miałam, bo w tym czasie gadałam do męża i nie patrzyłam na pupcie mojej córeczki i skończyło sie na tymże miałam palce w kupnej maseczce :p
kapnęłam sie dopiero jak mi cosik sie w ręke ciepło zrobiło łaaaa

Lila tak się cieszę, ze dla piesia się domek znalazł. Bo muszę Ci powiedzieć, ze wczoraj przed spaniem wskoczyłam na chwilę na forum i mi się Twój post nawinął, o tym, że jesteś zła i chcesz go oddać, bo narzygał..I tak mi się go szkoda zrobiło, że potem zbytniej zabawy to ja w wyrku nie miałam, a taka się miła nocka zapowiadała ::) :p No, mówiłam, że jestem w kwesti zwierząt poje.....na na maksa ::)

Ja dzisiaj na wieczór mam zaplanowane pifko ;D

Lilka super z pieskiem, ja mojemu mężowi trułam wczoraj o tym psiaku dwie godziny aż biedak poszedł spać bo go wkurzyłam,

Kurde dziewczyny jak czytam o tym waszym dbaniu o higiene przy dziecku to mnie skręca- ja tych bytli już dawno nie sterylizuje i tylko myje pod ciepła wodą, a zabawki czasem wrzątkiem poleje ale tylko wtedy jak weronika mocno obślini

nie wiem co tu się dzieje dziś trochę wymiękam!! zarastamy bałaganem, tymul maruda, i wogóle cyt asiołka padam na pysk czy twarz jak kto woli ale i tak jestem szczęśliwa ;D a teraz z chęcią bym posiedział ale ide jakiś posiłek wtrząchnąć w końcu

gazelaczku jak to do tego doszło że drobiłaś wyniki z kupki i jak ją pobierałaś z pieluszki w co.. czy jak??
ja nie wiem bo tymulowi ostatnio mocno w brzuszku jeździ i ulewa wogóle jakiś bardziej niespokojny się stał!!

zmykam i tęskni mi się za wami....

reklama
Do góry