Lilka
Fanka BB :)
Elficzko jak narazie szukamy wszedzie po znajomych i po ludziach.Dajemy jutro ogloszenie we wszystkich miejscach gdzie mozna u nas dawac ogloszenia.No nie chcemy go bo 2 miesiace temu przez moja mame wydalismy naszego kochanego psa...ale oboje z Karolem boimy sie ze sie do niego przyzwyczaimy.... a juz ciul z nami ale boimy sie o pieska ze sie do nas przyzwyczai,dlatego chemy jak najszybciej mu znalezc dom,ale BYLE komu go nie dam!!! juz zbyt wiele przeszedl biedaczek!
w glebi serca czuje ze jesli nikt go nie wezmie to zostanie u nas.....
podjelismy dzis decyzje ze bedziemy starac sie o kredyt hipoteczny i idziemy na swoje....zdala od mojej matki
wtedy pies bedzie mogl byc z nami i kazdy stwor ktorego przyniesiemy do domu
oboje z Karolem kochamy zwierzeta i nie mozemy patrzec na ich krzywde
a mi marzy sie do kompletu kotka
moja matka co chwila przychodzi i sie pyta kiedy go wydamy ona by nie patrzyla komu daje byle wydac
jak ja jej nie znosze zeby gorzej nie powiedziec!!! to jest czlowiek bez serca dla zwierzat
caly czas spi mi w nogach
w glebi serca czuje ze jesli nikt go nie wezmie to zostanie u nas.....
podjelismy dzis decyzje ze bedziemy starac sie o kredyt hipoteczny i idziemy na swoje....zdala od mojej matki
wtedy pies bedzie mogl byc z nami i kazdy stwor ktorego przyniesiemy do domu
oboje z Karolem kochamy zwierzeta i nie mozemy patrzec na ich krzywde
a mi marzy sie do kompletu kotka
moja matka co chwila przychodzi i sie pyta kiedy go wydamy ona by nie patrzyla komu daje byle wydac
jak ja jej nie znosze zeby gorzej nie powiedziec!!! to jest czlowiek bez serca dla zwierzat
caly czas spi mi w nogach