reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Lilka swinka zaraza sie 2 dni przed wystapieniem objawow i 9 dni po wystapieniu, a dzieni choruja na nia do 14 roku zycia wiec mamy jeszcze czas....a my sie widzielismy z tym chlopcem 2 dni przed wystapieniem u niego objawow i dlatego tak sie martwilam, wole zeby Kuba chrowal innym razem
AgaR.
Fanka BB :)
Nianiu a niewiesz przypadkiem czy w Nałeczowie są opiekunki do dzieci? Bo mężuś na moje urodzinki chce mnie również zabrać na odnowę biologiczna,ale my z dzidzia jedziemy.Zawsze jeździliśmy do Ciechocinka "Pod Teznie"ale tam tak Małym dzieckiem sie nikt nie zajmie.Wiec na razie stanęło na Villa Parku.Najbardziej chce iść do komory termicznej i sie wymrozić.
A niewiecie dziewczyny czasem czy do kriokomory można wchodzić jak sie karmi.Żeby mi mleko nie zamarzło ;D.
A niewiecie dziewczyny czasem czy do kriokomory można wchodzić jak sie karmi.Żeby mi mleko nie zamarzło ;D.
AgaR.
Fanka BB :)
A jeśli chodzi o studia : to ja studiowalam kosmetologie w Wyższej Szkole Zawodowej Pielęgnacji Zdrowia I Urody i mnie zmuszono do opuszczenia tej szkoły jak powiedziałam,ze jestem w ciąży : .Wiec na razie mam tylko wizaż i charakteryzacje 1 stopnia. A pracuje jako ekonomistka :laugh:.
Agnieszka R pisze:Nianiu a niewiesz przypadkiem czy w Nałeczowie są opiekunki do dzieci? Bo mężuś na moje urodzinki chce mnie również zabrać na odnowę biologiczna,ale my z dzidzia jedziemy.Zawsze jeździliśmy do Ciechocinka "Pod Teznie"ale tam tak Małym dzieckiem sie nikt nie zajmie.Wiec na razie stanęło na Villa Parku.Najbardziej chce iść do komory termicznej i sie wymrozić.
agus pisze jedna reka bo cos mi siedzi na kolanach ;D
szczerze mówiac nie wiem
napewn sa tam zajecia i zabiegi dla kobiet w ciazy i po porodzie
ale nie wiem czy sa opikunki do dzieci
tu jest strona moze cos znajdziesz
http://www2.spanaleczow.pl/
aga pordz w takim razie jak juz masz doswiadczenie na co warto pójsc??
ja pierwszy raz :heh
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Aga, co to za szkoła, że tak okropnie postąpili? Co za wszawe stowarzyszenie, kurde No, ale co swoje się dowiedziałaś i teraz przynajmniej wiemy dlaczego z Ciebie taka zadbana laska ;D
reklama