reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joasiu chlopcy powinni miec swinke jak sa mali
jak ich dopadnie w zyciu doroslym to moga stac sie bezplodni

a zreszta ktos kto jest chory na swinke nie zaraza
zaraza wtedy gdy sam jeszcze nie wie ze jest chory ;)

reklama
Lilka swinka zaraza sie 2 dni przed wystapieniem objawow i 9 dni po wystapieniu, a dzieni choruja na nia do 14 roku zycia wiec mamy jeszcze czas....a my sie widzielismy z tym chlopcem 2 dni przed wystapieniem u niego objawow i dlatego tak sie martwilam, wole zeby Kuba chrowal innym razem :)

Nianiu a niewiesz przypadkiem czy w Nałeczowie są opiekunki do dzieci? Bo mężuś na moje urodzinki chce mnie również zabrać na odnowę biologiczna,ale my z dzidzia jedziemy.Zawsze jeździliśmy do Ciechocinka "Pod Teznie"ale tam tak Małym dzieckiem sie nikt nie zajmie.Wiec na razie stanęło na Villa Parku.Najbardziej chce iść do komory termicznej i sie wymrozić.
A niewiecie dziewczyny czasem czy do kriokomory można wchodzić jak sie karmi.Żeby mi mleko nie zamarzło ;) ;D.

A jeśli chodzi o studia ::) to ja studiowalam kosmetologie w Wyższej Szkole Zawodowej Pielęgnacji  Zdrowia I Urody i mnie zmuszono do opuszczenia tej szkoły jak powiedziałam,ze jestem w ciąży :p ::) :mad:.Wiec na razie mam tylko wizaż i charakteryzacje 1 stopnia. :)A pracuje jako ekonomistka :laugh:.

Agnieszka R pisze:
Nianiu a niewiesz przypadkiem czy w Nałeczowie są opiekunki do dzieci? Bo mężuś na moje urodzinki chce mnie również zabrać na odnowę biologiczna,ale my z dzidzia jedziemy.Zawsze jeździliśmy do Ciechocinka "Pod Teznie"ale tam tak Małym dzieckiem sie nikt nie zajmie.Wiec na razie stanęło na Villa Parku.Najbardziej chce iść do komory termicznej i sie wymrozić.
A niewiecie dziewczyny czasem czy do kriokomory można wchodzić jak sie karmi.Żeby mi mleko nie zamarzło ;) ;D.

agus pisze jedna reka bo cos mi siedzi na kolanach ;D
szczerze mówiac nie wiem
napewn sa tam zajecia i zabiegi dla kobiet w ciazy i po porodzie
ale nie wiem czy sa opikunki do dzieci
tu jest strona moze cos znajdziesz
http://www2.spanaleczow.pl/

aga pordz w takim razie jak juz masz doswiadczenie na co warto pójsc??
ja pierwszy raz ::)heh

Aga, co to za szkoła, że tak okropnie postąpili? Co za wszawe stowarzyszenie, kurde :mad: :p No, ale co swoje się dowiedziałaś i teraz przynajmniej wiemy dlaczego z Ciebie taka zadbana laska ;) ;D

reklama
Ja sie też nudze jak mops :-[
Pogoda do bani i nawet na spacerku dzisiaj nie byłam bo ciągle pada taka mrzawka a weronika cosik kicha i wole nie ryzykować.

Do góry