reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Joasiu chlopcy powinni miec swinke jak sa mali
jak ich dopadnie w zyciu doroslym to moga stac sie bezplodni

a zreszta ktos kto jest chory na swinke nie zaraza
zaraza wtedy gdy sam jeszcze nie wie ze jest chory ;)

reklama
Lilka swinka zaraza sie 2 dni przed wystapieniem objawow i 9 dni po wystapieniu, a dzieni choruja na nia do 14 roku zycia wiec mamy jeszcze czas....a my sie widzielismy z tym chlopcem 2 dni przed wystapieniem u niego objawow i dlatego tak sie martwilam, wole zeby Kuba chrowal innym razem :)

Nianiu a niewiesz przypadkiem czy w Nałeczowie są opiekunki do dzieci? Bo mężuś na moje urodzinki chce mnie również zabrać na odnowę biologiczna,ale my z dzidzia jedziemy.Zawsze jeździliśmy do Ciechocinka "Pod Teznie"ale tam tak Małym dzieckiem sie nikt nie zajmie.Wiec na razie stanęło na Villa Parku.Najbardziej chce iść do komory termicznej i sie wymrozić.
A niewiecie dziewczyny czasem czy do kriokomory można wchodzić jak sie karmi.Żeby mi mleko nie zamarzło ;) ;D.

A jeśli chodzi o studia ::) to ja studiowalam kosmetologie w Wyższej Szkole Zawodowej Pielęgnacji  Zdrowia I Urody i mnie zmuszono do opuszczenia tej szkoły jak powiedziałam,ze jestem w ciąży :p ::) :mad:.Wiec na razie mam tylko wizaż i charakteryzacje 1 stopnia. :)A pracuje jako ekonomistka :laugh:.

Agnieszka R pisze:
Nianiu a niewiesz przypadkiem czy w Nałeczowie są opiekunki do dzieci? Bo mężuś na moje urodzinki chce mnie również zabrać na odnowę biologiczna,ale my z dzidzia jedziemy.Zawsze jeździliśmy do Ciechocinka "Pod Teznie"ale tam tak Małym dzieckiem sie nikt nie zajmie.Wiec na razie stanęło na Villa Parku.Najbardziej chce iść do komory termicznej i sie wymrozić.
A niewiecie dziewczyny czasem czy do kriokomory można wchodzić jak sie karmi.Żeby mi mleko nie zamarzło ;) ;D.

agus pisze jedna reka bo cos mi siedzi na kolanach ;D
szczerze mówiac nie wiem
napewn sa tam zajecia i zabiegi dla kobiet w ciazy i po porodzie
ale nie wiem czy sa opikunki do dzieci
tu jest strona moze cos znajdziesz
http://www2.spanaleczow.pl/

aga pordz w takim razie jak juz masz doswiadczenie na co warto pójsc??
ja pierwszy raz ::)heh

Aga, co to za szkoła, że tak okropnie postąpili? Co za wszawe stowarzyszenie, kurde :mad: :p No, ale co swoje się dowiedziałaś i teraz przynajmniej wiemy dlaczego z Ciebie taka zadbana laska ;) ;D

reklama
Ja sie też nudze jak mops :-[
Pogoda do bani i nawet na spacerku dzisiaj nie byłam bo ciągle pada taka mrzawka a weronika cosik kicha i wole nie ryzykować.

Do góry