reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

tusia26 pisze:
Dziewczyny a ja wchodząc tu pomyliłam się i weszłam w lipcowe mamy oczekujące   ::)

buuuuu :-[
ciekawe o czym pisza..??ja nie miałam odwagi wejsc
kurde to w końcy mu tu jestesmy LIPCÓWKI!!
nie wiem czemu to mnie tak rozczula, ja chyba jestem bezndziejnie setymentalna... 8)

reklama
kolorowa_kredka pisze:
no moje drogie troszkę pokatowałam fotkami i tak to nie wszystko co bym chciała ;D ale już dość spadam do wyrka bo trochę tu przymarzłam.
a nianiu  na niektórych fotkach twój maksio kojarzy mi sie z moim tymem nie wiem zwłaszcza jak tymik był mniejszy jakoś tak nie wiem czemu może te ciemne brwi... ??? sama nie wiem
ok babulki spam do wyrka papatki posiedział bym jeszcze ale jakoś mi tak sennie.... :(
a no i do pustego wyrka spadam, bo artek znowu pojechał do niemiec :( w piątek miałam go serdecznie dość ale w soboetę zanim jeszcze wyjechał już za nim tęskniłam, ahh z facetami....
paps już mnie nie ma :)

hehhehe faktycznie brwi maja zajebiste ;D wszyscy sie smieja ze maks ma makijaż permanentny heheh

No to ja mam o ścisłych umysłach. Skończyłam finanse ;D na politechnice :) i też należałam do elity studenckiej czyli bandy najwiekszych luzaków, którzy dopiero na chwile przezd egazaminem zaczynali cos ogranizowac. A to grupowa produkcja ściąg, a to skrzynka wódki dla profesora gheheheheh i co mam 5 na dyplomie ;D

No to jak takie wspominki studenckie to ja tez wam opowiem.
Jestem wielkim leniem i zmieniałam szkoły 3 razy, rzadnej nie skonczyłam :p. Na pamiątkę mam indeksy - hi, hi. W ostatniej wytrzymałam 2 lata i te 1,5 nie chciało mi sie juz, więc sobie już nie chodziłam. Nigdy się nie uczyłam, ale wszystko zdawałam, nikt mi nie wierzył, że ja nic się nie uczę, a ja poprostu miałam szczęscie i np. akurat dostałwałam od kogos ściage z poprzednich zajęc co to mieli taki sam egzamin i to najsmieszniejsze, że często zdarzało się tak, że dostałam np. tylko odpowiedzi na test H i akurat taki test mnie się trafiał. A co najczęściej robiłam na zajęciach - ano spałam ;D, nie wiem czemu ale na kazdych obojętnie czy to o 8 czy o 14 chciało mi się spac i tak mi się odlatywało. Budziła mnie koleżanka, albo profesor, albo sama się budziłam spadając z skrzesła. Na zajecia też chodziłam tylko na takie na których liczyła się frekfencja i to np minimum 70 % to se obliczyłam ile mogę opuścic i tyle opuszczałam. Ale grupę miałam cienka, bo to wszyscy takie sztywniaki i tylko może z dwie dziewczyny były cool takie co to szły sobie wypic w czasie zajęc do pobliskiej knajpki, lub pod sklep, lub wogóle urwac się z lekcji.

NiaNia pisze:
tusia26 pisze:
Dziewczyny a ja wchodząc tu pomyliłam się i weszłam w lipcowe mamy oczekujące ::)

buuuuu :-[
ciekawe o czym pisza..??ja nie miałam odwagi wejsc
kurde to w końcy mu tu jestesmy LIPCÓWKI!!
nie wiem czemu to mnie tak rozczula, ja chyba jestem bezndziejnie setymentalna... 8)

a ja właśnie za to Ciebie kocham :-* :-* :-* ;) 8)

hello z rańca- my dzisiaj wkraczamy w dorosłość ;D i z tej okazji na śniadanko było po raz pierwszy mleczko 2 ;D

Dziewczyny kochane mam widomość od Karin:

....nie bedzie mnie na forum jakiś czas. Zmarł mój teśc, kochani o dobry człowiek. Zmarł nagle i musiałam wyjechać. Robert jest strasznie załamany wiec nie wiem kiedy wrócimy do warszawy. Pozdrów doe mnie wszystkie lipcóweczki. Tutaj nie mam internetu. Buziaki....

Pozdrawiam was od kariny :-[

elfiko nasze gralulacje i zyczenia wszystkiego naj dla Weronisi z okazji 4 miesiecy!!!

biedna Karin.............coz moge tylko powiedziec, ze bardzo mi smutno!!!!

reklama
Do góry