reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

...wkoncu nastaly jesienne szarowki.....

mam pytanko, Niania co to sa puchy????

a ja wlasnie ogarnelam mieszkanko i zaraz ide przekonywac swojego synka ze teraz jest doskonaly czas na drzemke

reklama
Joaska pisze:
...wkoncu nastaly jesienne szarowki.....

mam pytanko, Niania co to sa puchy????

a ja wlasnie ogarnelam mieszkanko i zaraz ide przekonywac swojego synka ze teraz jest doskonaly czas na drzemke
Myśle Joasiu że Niani chodziło o te pustki na forum hihihi

hej dziewczyny!!
ja właśnie zjadłam obiadek kotlecik ziemniaczki brokuły i buraczki czerwone!
co do studjowania to i mi się zdarzyło ;) studiowałam resocjalizację i poradnictwo rodzinne ale po półtorej roku zrezygnowałam bo stwierdziłam że wyjeżdżam do artka do włoch (bezsęsowne było takie jeżdżenie raz ja do niego później on do mnie) no i tak sobie poszło w las i z błotem kasióra popłynęła, bo to było zaocznie!

łaaaaaaaaaaaał niania aż mi się gorąco na serduchu zrobiło :)

pamiętamy pamiętamy cudownie było dlatego też nie mogłabym na jednym tymciu się powstrzymac ;) bo mimo lekkich dolegliwości typowych dla tego okresu i wielkich obaw na początku o utrzymanie ciąży (lekarz powiedział mi kiedyś że mogę mieć problemy z zajsciem w ciąże a jeśli już mi się uda to pierwsze ciąże mogą być poronne i ŻEBYM TYM SIĘ NIE PRZEJMOWAŁA spoks lekarz) czekam na czasy skiedy będziemy mieli drugiego bopbasa narazie cieszę się tymulem każdego dnia coraz bardziej!!!

reklama
Witam was kochane !!!
Juz jestem w domku cala odnowiona !!! Bylo super !!!
A to my !!
basenw35sl.jpg

Do góry