reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
tutaj plywajacy Matteo !!
basenw24fz.jpg

A tutaj masowany na cztery dlonie !!!
masaz3rd.jpg

oj Niania:)
my chyba sie sentymentalne robimy przez te nasze dzieciaczki!!!!!przeczytalam to, co im napisalas, oczywiscie napisalabym to samo!!!!!
niech teraz ciesza sie kazda chwila w ciazy!!!!!

Anitka witaj i opowiadaj jak tam bylo na wypoczyneczku!!!???

Dziecko w basenie to cos niewyobrazajacego!!! Niestety musi to byc specjalny basen !! Mam nadzieje ze znajde taki w Paryzu !! Bo jak sie nie bedzie kontynlowac to dziecko zapomni !! Niesamowite jest to ze dzieci instynkotownie umieja plywac !!
Poza tym pokazano nam jak masowac dziecko !! Ja mialam 4/5 zajec kazdego dnia !! oj musze przerwac....

Witajcie babulki :)
Dzisiaj byłam w pracy, ale już teraz do końca urlopu się tam nie pojawię. Uświadomiłam sobie, że czasu zostało niewiele i postanowiłam wykorzystać go na maksa z moim robaczkiem :)
NiaNia ale masz zajefajnie z tym wyjazdem :) Korzystaj kochana, korzystaj !! ;) :) O0
Bardzo podobał mi się Twój post na lipcówkach 2006. Czuję tak samo, jak Ty..Do dziś pamiętam smak czerwonego barszczu od babci, gdy zajadając go w domku czekaliśmy z Mariuszem na wynik testu. To były najbardziej ekscytujące i piękne trzy minuty w moim życiu :)
Elfiko GRATULACJE DLA WERONISI ODE MNIE I CORAZ BARDZIEJ ZAANGAŻOWANEGO KORNELKA ;) :)

a ja strasznie chce sie wybrac z Kuba na basen, tylko ze w okolicy zaden nie jest przystosowany do plywania dla maluszkow :(
dopiero jak sie wybierzemy do mojej siostry do Warszawy to udamy sie na jakis basenik, a tak apropo mamy z wawy gdzie u Was mozna plywac z dzieckiem???

hmmm dziewczyny taki tydzień....... jak fajowo człowiek się odpręża i wogóle gicior choć trzy dni tak we troje pojechać sobie gdzieś basenik, masaże..... :)
może kiedyś

a moj syneczek wlasnie szaleje na lozku rodzicow z golym tylkiem i chyba mu to pasuje, bo smieje sie w nieboglosy.............
......zmykamy chyba do mycia...........

reklama
ojaaaa nie było mnie 2 dni i co tyle napisane ledwo przeczytałam i teraz mam mętlik-tyle nowych tematów i nie wiem co mam napisać??

Do góry