reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
oj Niania
my chyba sie sentymentalne robimy przez te nasze dzieciaczki!!!!!przeczytalam to, co im napisalas, oczywiscie napisalabym to samo!!!!!
niech teraz ciesza sie kazda chwila w ciazy!!!!!
Anitka witaj i opowiadaj jak tam bylo na wypoczyneczku!!!???
my chyba sie sentymentalne robimy przez te nasze dzieciaczki!!!!!przeczytalam to, co im napisalas, oczywiscie napisalabym to samo!!!!!
niech teraz ciesza sie kazda chwila w ciazy!!!!!
Anitka witaj i opowiadaj jak tam bylo na wypoczyneczku!!!???
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja tez chce na basen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziecko w basenie to cos niewyobrazajacego!!! Niestety musi to byc specjalny basen !! Mam nadzieje ze znajde taki w Paryzu !! Bo jak sie nie bedzie kontynlowac to dziecko zapomni !! Niesamowite jest to ze dzieci instynkotownie umieja plywac !!
Poza tym pokazano nam jak masowac dziecko !! Ja mialam 4/5 zajec kazdego dnia !! oj musze przerwac....
Poza tym pokazano nam jak masowac dziecko !! Ja mialam 4/5 zajec kazdego dnia !! oj musze przerwac....
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Witajcie babulki
Dzisiaj byłam w pracy, ale już teraz do końca urlopu się tam nie pojawię. Uświadomiłam sobie, że czasu zostało niewiele i postanowiłam wykorzystać go na maksa z moim robaczkiem
NiaNia ale masz zajefajnie z tym wyjazdem Korzystaj kochana, korzystaj !! O0
Bardzo podobał mi się Twój post na lipcówkach 2006. Czuję tak samo, jak Ty..Do dziś pamiętam smak czerwonego barszczu od babci, gdy zajadając go w domku czekaliśmy z Mariuszem na wynik testu. To były najbardziej ekscytujące i piękne trzy minuty w moim życiu
Elfiko GRATULACJE DLA WERONISI ODE MNIE I CORAZ BARDZIEJ ZAANGAŻOWANEGO KORNELKA
Dzisiaj byłam w pracy, ale już teraz do końca urlopu się tam nie pojawię. Uświadomiłam sobie, że czasu zostało niewiele i postanowiłam wykorzystać go na maksa z moim robaczkiem
NiaNia ale masz zajefajnie z tym wyjazdem Korzystaj kochana, korzystaj !! O0
Bardzo podobał mi się Twój post na lipcówkach 2006. Czuję tak samo, jak Ty..Do dziś pamiętam smak czerwonego barszczu od babci, gdy zajadając go w domku czekaliśmy z Mariuszem na wynik testu. To były najbardziej ekscytujące i piękne trzy minuty w moim życiu
Elfiko GRATULACJE DLA WERONISI ODE MNIE I CORAZ BARDZIEJ ZAANGAŻOWANEGO KORNELKA
Joaska
Lipcowe mamy '05
a ja strasznie chce sie wybrac z Kuba na basen, tylko ze w okolicy zaden nie jest przystosowany do plywania dla maluszkow
dopiero jak sie wybierzemy do mojej siostry do Warszawy to udamy sie na jakis basenik, a tak apropo mamy z wawy gdzie u Was mozna plywac z dzieckiem???
dopiero jak sie wybierzemy do mojej siostry do Warszawy to udamy sie na jakis basenik, a tak apropo mamy z wawy gdzie u Was mozna plywac z dzieckiem???
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hmmm dziewczyny taki tydzień....... jak fajowo człowiek się odpręża i wogóle gicior choć trzy dni tak we troje pojechać sobie gdzieś basenik, masaże.....
może kiedyś
może kiedyś
Joaska
Lipcowe mamy '05
a moj syneczek wlasnie szaleje na lozku rodzicow z golym tylkiem i chyba mu to pasuje, bo smieje sie w nieboglosy.............
......zmykamy chyba do mycia...........
......zmykamy chyba do mycia...........
reklama