reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

ja na momencik strasznie mi dziwnie było że tu wczoraj nie zaerknęłam ;D
ale mała bardzo marudna sie zrobiła i ani chwili wytchnienia no i do tego kwiatki przesadzałam cały dzień
a teraz popijam winko kończę prasowanko no i spać rano lecę do ginka bo już 15 dni mam @ :p

reklama
jeśli chodzi o moje studiowanie to połowę zajęć powinnam była oblać ale jakoś skończyłam akademię ekonomiczną w połowie swojej edukacji stwierdziłam że ten kierunek nie należy do moich marzeń ale szkoda mi było na nowo zaczynać tym bardziej że ludki były świetne zwłaszcza do imprezowania  ;)  

a co Was tak na wspominki wzielo?? hehe ja tez tak jak i Iwon do scislych przedmiotow nie palalam miloscia :p a studia kulturoznawcze za mna ktore przelecialy pod znakiem %% 8) hehe poznawalo sie kulture ;) czasami osobista
a powaznie to chyba zaczne studiowac na nowo :D

witam dziweczynki.... :)
..ale u nas pogoda. w sam raz do spania albo leniuchowania w lozeczku, ciekawe czy moj synek mi na to pozwoli???!!!
co do stusiowania to.....moje studia odgrywaly sie w duzej czesci w szpitalu, na zajeciach praktycznych, wiec zabawy i alkochol byly tam bardzo zle widziane!!!pare osob za to wylecialo!!!!za bardzo odpowiedzialne stanowisko, tak mi sie wydaje, ale wspominam ten czas bardzo dobrze!!!!!i teskni mi sie za tamta atmosferka!!...no i oczywiscie za szpitalem...............

a co do @to ja chetnie bym chciala go miec....skonczyly by sie wkoncu moje obsesje ciazowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć Babulki.
Nic nie pisze bo robie sobie czapkę na zimę i w każdej wolnej chwili cosik dziergam. Miałam też gość na weekend więc nawet kompa nie włączyłam wczoraj.

A teraz "pędzę" do naszej galerii. ;D

elfiko pisze:
a czekac to trzeba z kaszkami smakowymi a taka kukurydziana do zageszczania jest lepsza nawet od kleiku bo ma blonnik i pomaga to kupki zrobic
Bo te smakowe to są ryżowe jak ten kleik

Ja własnie mojemy synkowi zaserwowałam kaszkę kukurydzianą pierwszy raz ::) no zobaczymy co sie bedzie działo ::) A w nocy jakby kroby dostał mimo, ze zjada nawet 220 mleka z kleikiem to budzi sie gdzies od 24 prawie co godzine. To są krótkie chwilowe przebudki tylko na smoka czy coś do picia ale powiem szczerze, ze wolałabym, zeby ich nie było. .... :pPodchodze do niego np w nocy i widze jak sie cieszy do mnie i swieca mu sie te jego wielkie oczka ;D :) ledwo sie powstrzymuje od uśmiechu bo on tylko czekan na prowokacje hihihi
Ach a wracajac do nocy to on nawet nie jest głodny. Zjada dopiero o 6 rano ok 100 ml i spi dalej. I co tu zrobić?? ::) chyba nic sie nie da.

Dzień dobry kochane wirtualne przyjacióki :)

PS. Podpisalismy wczoraj umowe przedwstepna na dom łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
co do kupy to faktycznie po tym kleiku kupsko twarde i nawe soczek jabłkowy nie wiele pomaga. niestaty musiałam interweniowac w pupe mojego synia :p z czopkiem :-[ nie lubie tego bo wiem ze sie nie powinno, ale wyobrażam sobie (ze wspomnien po porodze :)) jak to jest nie robic kupy przez kilka dni i nie mam serca go tak trzmać...
Dlatego mam nadzieje, ze dobrze zareaguje na kaszkę i bedziemy jej używać np rano i na noc. Myślicie, ze to dobry patent??

Iwon a jak tak Kornelek po zupce??

Do góry