reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hanti co się stało?????
a ja na sekundkę teraz lecę odkurzę i jak tymul będzie spał to przychodzę do was kochane!!! a jak nie to już niebawem może w nocy lub jutro poczytam sobie co pisałyście choć jakieś 3 dni w stecz :D o ile to mi się uda :D bo chyba już będę miałą u nas w pokoju necika :D

My zaraz lecimy na imprezkę [ale z niuńkiem i dlatego tak wcześnie ;) ;D], no i tylko szybko napiszę, że super było w końcu zobaczyć Eliall i jej rodzinkę. Pięknie odrastają Ryankowi włoski - chyba troszkę się kręcą, prawda?

Hanti, co się stalo maluchowi? Mam nadzieje ze juz wyszlyscie ze szpitala i wszystko w porządku. Zeście cale i zdrowe!

Alka - dawno już Michalka nie pokazywałaś. Ukrywasz Go przed nami? ;) :p

ooo Joaska... za kuplas sobie ciuch i mozesz paradowac po domku :p :) Jak wyszly wloski?

A ja wlasnie dostalam cynk, że specjalnie dla mnie zostala ugotowana zupa pomidorkowa z naturalnych skladnikow. A ja uuuuwielbiam pomodorkową! Język juz mi wisi do pasa :p :p :p ::)

......eh, nie wyszly tak jak chcialam!!!!za krotko chyba trzymalam farbe!!!!!
i chyba zrobie sobie mala imprezke w domku :laugh: :laugh:
co do pomidorowej to ja tez uwielbiam!!!!!!!!!!!

poodkurzałam miała iść jeszcze z psem ale młodego wysłałam tzn męża a mnie bania boli coś na maksa chyba od tej przeklętj pogody!!!
no joaśka dawaj foteczkę ocenimy :D

reklama
Do góry