reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hanti co się stało?????
a ja na sekundkę teraz lecę odkurzę i jak tymul będzie spał to przychodzę do was kochane!!! a jak nie to już niebawem może w nocy lub jutro poczytam sobie co pisałyście choć jakieś 3 dni w stecz o ile to mi się uda bo chyba już będę miałą u nas w pokoju necika
a ja na sekundkę teraz lecę odkurzę i jak tymul będzie spał to przychodzę do was kochane!!! a jak nie to już niebawem może w nocy lub jutro poczytam sobie co pisałyście choć jakieś 3 dni w stecz o ile to mi się uda bo chyba już będę miałą u nas w pokoju necika
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
My zaraz lecimy na imprezkę [ale z niuńkiem i dlatego tak wcześnie ;D], no i tylko szybko napiszę, że super było w końcu zobaczyć Eliall i jej rodzinkę. Pięknie odrastają Ryankowi włoski - chyba troszkę się kręcą, prawda?
Hanti, co się stalo maluchowi? Mam nadzieje ze juz wyszlyscie ze szpitala i wszystko w porządku. Zeście cale i zdrowe!
Alka - dawno już Michalka nie pokazywałaś. Ukrywasz Go przed nami?
Hanti, co się stalo maluchowi? Mam nadzieje ze juz wyszlyscie ze szpitala i wszystko w porządku. Zeście cale i zdrowe!
Alka - dawno już Michalka nie pokazywałaś. Ukrywasz Go przed nami?
Joaska
Lipcowe mamy '05
gazelaczku zazdroszcze imprezki...........ja dzisiaj caly dzien jestem sama!!!!
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
ooo Joaska... za kuplas sobie ciuch i mozesz paradowac po domku Jak wyszly wloski?
A ja wlasnie dostalam cynk, że specjalnie dla mnie zostala ugotowana zupa pomidorkowa z naturalnych skladnikow. A ja uuuuwielbiam pomodorkową! Język juz mi wisi do pasa :
A ja wlasnie dostalam cynk, że specjalnie dla mnie zostala ugotowana zupa pomidorkowa z naturalnych skladnikow. A ja uuuuwielbiam pomodorkową! Język juz mi wisi do pasa :
Joaska
Lipcowe mamy '05
......eh, nie wyszly tak jak chcialam!!!!za krotko chyba trzymalam farbe!!!!!
i chyba zrobie sobie mala imprezke w domku :laugh: :laugh:
co do pomidorowej to ja tez uwielbiam!!!!!!!!!!!
i chyba zrobie sobie mala imprezke w domku :laugh: :laugh:
co do pomidorowej to ja tez uwielbiam!!!!!!!!!!!
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Joaska, wklej zdjecie, ocenimy. Fachowo, jak to na lipcowkach
kolorowa_kredka
Fan(ka)
poodkurzałam miała iść jeszcze z psem ale młodego wysłałam tzn męża a mnie bania boli coś na maksa chyba od tej przeklętj pogody!!!
no joaśka dawaj foteczkę ocenimy
no joaśka dawaj foteczkę ocenimy
kolorowa_kredka
Fan(ka)
tuśka fotki majeczki wyrąbiste
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
chyba tymul się obudził na dobre byłam przed chwilką dałam cycula i spał a teraz już chyba coś ze starym się sprzecza lecę