reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
laski powstał LIPIEC 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buuuuuuuuuu jaka ja cholernie sentymentalna jestem 8)

u nas troszke lepsza pogoda i już zakupowy spacerek z weroniką zaliczyłam, ale sie chmurzy i pewnie zaraz lunie deszcz :-[

Tusia pewnie szpera w lumpeksach, ciekawe czy jakies ciekawe rzeczy znajdzie? Tuska jak wrócisz to dawaj link do sklepu.

a u nas pogoda sliczna, bylismy juz na spacerku :D :D :D
a ja wlasnie nalozylam farbe na wloski i czekam, zobaczymy co wyjdzie..............no i kupilam wkoncu taki ciuszek, jakii chcialam!!!!
jak na razie sie relaxuje hihihihi, z kaweczka i komputerkiem :laugh: :laugh: :laugh:

Nic specjalnego dziś nie wynalazłam. To co sprzedaję to bardziej takie dla starszych dzieci, albo dla chłopców, bo jak coś fajnego takiego dobrego dla Majki wynajdę to jej zostawiam hyba, że ma tego juz duzo, lub podobnego. To co dzisiaj wynalazłam narazie się pierze i wystawię pewnie dopiero w poniedziałek. ale macie tu link, może weście do zakładek ;D
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1726068

reklama
Witam babeczki!Muszę nadrobić przez weekend to co naprodukowalyście(jakieś 40 stron....ooojeejku).
BYŁAM Z CORCIĄ W SZPITALU!!!!
Nikomu tego nie życzę,coś okropnego.
Wieczorkiem coś skrobne
Pozdrawiam!

Do góry