reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
;D ;D ;D ;DIwon pisze:Eliall dzięki za chęci, ale tyle spraw leży teraz odłogiem, ze mąż by się w głowę pukał, gdyby mnie z drutami zobaczył ;D ;D
Niania pizza wyglada smakowicie, sama ja zjadlas?nie zebym ci zalowala ale no wiesz..... ten.....opona...tego....sex wakacje na golasa....nooo.... ;D : :
elfiko
lipcowe mamy ´05
no ladnie ladnie majka ma maksia a podrywa rayyana no ladnie : : :eliall pisze:wiesz Tusia, Rayyan w razie czego jest wstanie wybaczyc Majce tego robaka... 8)
tusia25
Fanka BB :)
wiecie ja tez lubie prasowac, lubie patrzec jak te zelazko takiego gnieciucha prostuje - to takie fajne ;D
Dobra ide spac, bo jutro rano akcja lumpy się szykuje.
Jaaaa w niedzielę ksiadz kazał nam przyjśc na mszę jak tu z Majką?
aaaaaa (tusia ziewa) dobra spadam. Cmokasy!!!!
Dobra ide spac, bo jutro rano akcja lumpy się szykuje.
Jaaaa w niedzielę ksiadz kazał nam przyjśc na mszę jak tu z Majką?
aaaaaa (tusia ziewa) dobra spadam. Cmokasy!!!!
tusia25
Fanka BB :)
Eliall a jeszcze co do tych żon to tak sobie myslę, że mojemu bym pozwoliła miec zone drugą, ale - musiałaby byc brzydka, nie mógł by z nią sypiac, kochac ją, mieszkała by na strychu i gotowałaby, prała, sprzątała i takie tam.
No dobra ide juz napewno spac.
No dobra ide juz napewno spac.
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Ja nie mam psa, ale jakaś agresywna się ostatnio zrobiłam.. ;D Mam niebezpieczne, krwawe fantazje, gdy jestem na spacerku w parku ze śpiącym dzieckiem i nagle jakaś pani pieska na całe gardło przywołuje. No normalnie, jakby ci ludzie mało miejsca mieli, tylko do parku chodzić musieli ;D ;D ;Dania.g pisze:Mam pytanie do posiadaczek zwierzakow w domu (czytaj: psa). Nie wybudzaja wam sie szkraby gdy psiaki szczekaja?
Ja dzis wchodzilam z moim swiezo uspionym Jasiem i na klatce rozleglo sie szczekanie - sasiadka szla na spacer z psem. mialam ochote ja pobic (w sumie to nie wiem dlaczego nie psa???) bo Jas sie oczywiscie obudzil. Generalnie nie mam nic do pieskow, ale akurat ta sytuacja mnie wkurzyla - macierzynstwo jest piekne, czlowiek sie staje taki wrazliwy
Poważnie, myślałam, że tylko ja jestem wyczulona na każdy szmer. Generalnie nie lubię teraz nikogo, a sąsiad wbijający gwóźdź w ścianę jest moim największym wrogiem : ;D
reklama
Ale taki maz co ma kilka zon to musi byc bajecznie bogaty, bo kazdej z zon musi dac dom, nie moze ich wszystkich trzymac w jednym, no i jak jednej chce zrobic prezent to automatycznie musi kupic prezenty pozostalym i kazdej w jej guscie