reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Iwon pisze:
Eliall dzięki za chęci, ale tyle spraw leży teraz odłogiem, ze mąż by się w głowę pukał, gdyby mnie z drutami zobaczył ;D ;D
;D ;D ;D ;D

Niania pizza wyglada smakowicie, sama ja zjadlas?nie zebym ci zalowala ale no wiesz..... ten.....opona...tego....sex wakacje na golasa....nooo.... ;D ::) ::)

wiecie ja tez lubie prasowac, lubie patrzec jak te zelazko takiego gnieciucha prostuje - to takie fajne ;D
Dobra ide spac, bo jutro rano akcja lumpy się szykuje.
Jaaaa w niedzielę ksiadz kazał nam przyjśc na mszę jak tu z Majką?
aaaaaa (tusia ziewa) dobra spadam. Cmokasy!!!!

Eliall a jeszcze co do tych żon to tak sobie myslę, że mojemu bym pozwoliła miec zone drugą, ale - musiałaby byc brzydka, nie mógł by z nią sypiac, kochac ją, mieszkała by na strychu :p i gotowałaby, prała, sprzątała :p i takie tam.
No dobra ide juz napewno spac.

ania.g pisze:
Mam pytanie do posiadaczek zwierzakow w domu (czytaj: psa). Nie wybudzaja wam sie szkraby gdy psiaki szczekaja?
Ja dzis wchodzilam z moim swiezo uspionym Jasiem i na klatce rozleglo sie szczekanie - sasiadka szla na spacer z psem. mialam ochote ja pobic (w sumie to nie wiem dlaczego nie psa???) bo Jas sie oczywiscie obudzil. Generalnie nie mam nic do pieskow, ale akurat ta sytuacja mnie wkurzyla - macierzynstwo jest piekne, czlowiek sie staje taki wrazliwy ;)
Ja nie mam psa, ale jakaś agresywna się ostatnio zrobiłam.. ;D Mam niebezpieczne, krwawe fantazje, gdy jestem na spacerku w parku ze śpiącym dzieckiem i nagle jakaś pani pieska na całe gardło przywołuje. No normalnie, jakby ci ludzie mało miejsca mieli, tylko do parku chodzić musieli ;D ;D ;D ;)
Poważnie, myślałam, że tylko ja jestem wyczulona na każdy szmer. Generalnie nie lubię teraz nikogo, a sąsiad wbijający gwóźdź w ścianę jest moim największym wrogiem ::) :p ;D ;)

reklama
Ale taki maz co ma kilka zon to musi byc bajecznie bogaty, bo kazdej z zon musi dac dom, nie moze ich wszystkich trzymac w jednym, no i jak jednej chce zrobic prezent to automatycznie musi kupic prezenty pozostalym i kazdej w jej guscie

Do góry