reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tak Tusiu jak tylko jego pierwsza zona wyrazi zgode to moze miec jednoczesnie 4 zony, ale jak pierwsza zona nie zgodzi sie to niestety tylko jedna, ale zawsze moze sie rozwiesc.

reklama
Powoli nadrabiam zaległości ;)
Eliall czapka ekstra, sama bym taką chciała :)
NiaNia łazienka w nowym domku cudowna. My "dopiero" dorobiliśmy się nowego m3 (dopiero celowo w nawiasie, bo w końcu narzekanie to niemal grzech, wiem, że własne mieszkanie to duża wartość), ale ja chyba się starzeję, bo tak jak nigdy nie chciałam mieć domu, tak teraz marzy mi się taki z ogródkiem i dużym tarasem. Coraz bardziej też tęsknię za przestrzenią. Kto wie, może kiedyś... ::)
Gazelaczku po fotkach Maciusia widzę, że nasze chłopaki podobnie się wyrywają z nudnego leżaczka do wielkiego świata ;D ::)
NiaNia zastrzeliłaś mnie domową matą edukacyjną! Bomba ;D ;)

Iwon cieszę się, że ci się podobają ;D
eliall to twój mąż pewnie też by mógł i co pozwoliłabyś mu na jeszcze jakieś żony?
Ale ci faceci tam to mają dobrze, a gdzie poznałaś swojego męża? - ale ciekawska ze mnie baba :p

Ale mnie wkurza ta moja oponka - już chyba nie ma szans, że sama zniknie, co? a mnie sie tak nie chce cwiczyc ostatnio :p

wiesz Tusia zastrzeglam sobie w kontrakcie malzenskim ze moze miec tylko mnie i nikogo poza mna  8) ;D :p (a z reszta nie bardzo by go bylo stac na kilka zon)
Poznalam go tu w Brukseli i nawet nie spodziewalam sie ze kiedys zostaniemy malzenstwem. Jeszcze dodam ze z poczatku ja nie znalam ani slowa po francusku a on nie znal ani slowa po angielsku (dogadywalam sie z innymi po angielsku).  O0

Iwon moge podac Ci przepis na taka czape, bardzo latwa do zrobienia.

Tusia pociesz sie tym ze wszystkie teraz chodzimy z takimi kolami ratunkowymi na brzuchach

wczoraj podczas swiatecznego spotkania z rodzinka meza, jego jedna siostra sprzedala mi fajny patent na to zeby nie prasowac koszul mezowi. Ona je tak mocno rozciaga i rozwiesza na wieszakach i po wyschnieciu juz nie sa tak bardzo pogniecione.
Ja sie chyba nie bardzo na to zdecyduje a poza tym lubie prasowac.

Eliall dzięki za chęci, ale tyle spraw leży teraz odłogiem, ze mąż by się w głowę pukał, gdyby mnie z drutami zobaczył ;D ;D

reklama
Do góry