reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
A ja dziś po powrocie meza z pracy i po zjedzeniu zaczarowanej pizzy wychodze pod pretekstem zakupu blzuki dla maksia na chrzciny i zostawiam moich panów samych ;D :laugh: oczywiscie po cichaczu planuje sobie kupic jakiś łaszek ::) :p no przeciez nie moge robić wioski na chrzcinach własnego dziecka prawda dziewczyny ? hehe ;) :laugh: ;D ::)

ja tez sie wybieram na zakupy................zobaczymy co sie da zakupic, oczywiscie trzeba sie odpowiednio usmiechnac i ......zreszta same wiecie jak to sie chodzi z facetami na zakupy!!!!

Martuska pisze:
Klaudia sorki napisalam prawie to samo co ty jesli chodzi o spotkanko, ale nie przeczytalam wczesniej Twojej wypowiedzi. Co do domku, to nie wiem czy nie myslimy o tym samym. My przegladalismy strone z domkami (mam ja w Angli w ulubionych) i podoba am sie domek "Wierzba" czy to nie ten sam? Kurde jak bede miala chwilke to poszukam tej stronki i sprawdze. Jak nie ten sam to baardzo podobny :laugh:
Martuśka no właśnie nasz projekt to Wierzba II. Ale super!!!!!!!!!!!!!

gazelaczek pisze:
Klaudiuś, co to za sprawiedliwość? Ja mieszkam w centralnej Polsce i z chęcią bym się wyrwała nad jakieś morze albo jeziora... Ja proponuje imprę w Egipcie na plaży. Full relax, opalanko, drinki i jazda na wielbłądach.  ;D

Gazelaczku mój kochany, w sumie to masz rację :D Co będziemy się po Polsce szwędać? Ja uwielbiam plaże, opalanko i jazdy na wielbłądach. Egipt to jest to. Tylko w takim razie już dzisiaj trzeba zacząć zbierać kaskę :)

a mnie dziś kur..ca bierze z tymmoim mężem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zastanawiałam się co się stało jak narzekałyście na mężów czy to jakaś fala czy co (oczywiście nie wszystkie) i szlak!!!! trafiła do nas! już nie mogę z nim wytrzymać zachowuje się jak jakiś gówniarz a myślałam że wszystko jest ok! po prostu mam 2 dzieci w domu a ten palcem nie tchnie i jeszcze mnie wkur..a na całego@!!!!!!!!! spadam do tymulka mojego kochanego może niebawem poczytam.....
pozdrawiam kochane i całuski dla was.

juz nie mam do niego sił!

Co do poradnika to ja nic nie wysyłałam, a mi sami przysłali, jakies soczki, kaszki, dania, deserki i ten poradnik kulinarny i z gerbera poradnik kulinarny i coś tam z hippa. ::). Boshe, chyba wiedzą, że gotowac nie umię. :p

A co do wyrodnej matki to ja tez się zapisuję - prasowac prasuje wszystko, ale nic nie wyparzami często włanczam Majce Bajki przy których grzecznie siedzi sobie w leżaczku ;D a mamusia ma luzy.

reklama
Do góry