reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
A ja dziś po powrocie meza z pracy i po zjedzeniu zaczarowanej pizzy wychodze pod pretekstem zakupu blzuki dla maksia na chrzciny i zostawiam moich panów samych ;D :laugh: oczywiscie po cichaczu planuje sobie kupic jakiś łaszek ::) :p no przeciez nie moge robić wioski na chrzcinach własnego dziecka prawda dziewczyny ? hehe ;) :laugh: ;D ::)

ja tez sie wybieram na zakupy................zobaczymy co sie da zakupic, oczywiscie trzeba sie odpowiednio usmiechnac i ......zreszta same wiecie jak to sie chodzi z facetami na zakupy!!!!

Martuska pisze:
Klaudia sorki napisalam prawie to samo co ty jesli chodzi o spotkanko, ale nie przeczytalam wczesniej Twojej wypowiedzi. Co do domku, to nie wiem czy nie myslimy o tym samym. My przegladalismy strone z domkami (mam ja w Angli w ulubionych) i podoba am sie domek "Wierzba" czy to nie ten sam? Kurde jak bede miala chwilke to poszukam tej stronki i sprawdze. Jak nie ten sam to baardzo podobny :laugh:
Martuśka no właśnie nasz projekt to Wierzba II. Ale super!!!!!!!!!!!!!

gazelaczek pisze:
Klaudiuś, co to za sprawiedliwość? Ja mieszkam w centralnej Polsce i z chęcią bym się wyrwała nad jakieś morze albo jeziora... Ja proponuje imprę w Egipcie na plaży. Full relax, opalanko, drinki i jazda na wielbłądach.  ;D

Gazelaczku mój kochany, w sumie to masz rację :D Co będziemy się po Polsce szwędać? Ja uwielbiam plaże, opalanko i jazdy na wielbłądach. Egipt to jest to. Tylko w takim razie już dzisiaj trzeba zacząć zbierać kaskę :)

a mnie dziś kur..ca bierze z tymmoim mężem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zastanawiałam się co się stało jak narzekałyście na mężów czy to jakaś fala czy co (oczywiście nie wszystkie) i szlak!!!! trafiła do nas! już nie mogę z nim wytrzymać zachowuje się jak jakiś gówniarz a myślałam że wszystko jest ok! po prostu mam 2 dzieci w domu a ten palcem nie tchnie i jeszcze mnie wkur..a na całego@!!!!!!!!! spadam do tymulka mojego kochanego może niebawem poczytam.....
pozdrawiam kochane i całuski dla was.

juz nie mam do niego sił!

Co do poradnika to ja nic nie wysyłałam, a mi sami przysłali, jakies soczki, kaszki, dania, deserki i ten poradnik kulinarny i z gerbera poradnik kulinarny i coś tam z hippa. ::). Boshe, chyba wiedzą, że gotowac nie umię. :p

A co do wyrodnej matki to ja tez się zapisuję - prasowac prasuje wszystko, ale nic nie wyparzami często włanczam Majce Bajki przy których grzecznie siedzi sobie w leżaczku ;D a mamusia ma luzy.

reklama
Do góry