Cholera a ja własnie w wątku o wspomnieniach próbuje wszytskich przekonać, ze do mnie :laugh: ;D :Joaska pisze:Niania Twoj Max taki podobny do taty, ze az sie naparztec nie moge!!!!!
reklama
A ja dziś po powrocie meza z pracy i po zjedzeniu zaczarowanej pizzy wychodze pod pretekstem zakupu blzuki dla maksia na chrzciny i zostawiam moich panów samych ;D :laugh: oczywiscie po cichaczu planuje sobie kupic jakiś łaszek : no przeciez nie moge robić wioski na chrzcinach własnego dziecka prawda dziewczyny ? hehe :laugh: ;D :
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja tez sie wybieram na zakupy................zobaczymy co sie da zakupic, oczywiscie trzeba sie odpowiednio usmiechnac i ......zreszta same wiecie jak to sie chodzi z facetami na zakupy!!!!
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Martuśka no właśnie nasz projekt to Wierzba II. Ale super!!!!!!!!!!!!!Martuska pisze:Klaudia sorki napisalam prawie to samo co ty jesli chodzi o spotkanko, ale nie przeczytalam wczesniej Twojej wypowiedzi. Co do domku, to nie wiem czy nie myslimy o tym samym. My przegladalismy strone z domkami (mam ja w Angli w ulubionych) i podoba am sie domek "Wierzba" czy to nie ten sam? Kurde jak bede miala chwilke to poszukam tej stronki i sprawdze. Jak nie ten sam to baardzo podobny :laugh:
Klaudia
Lipcóweczka 2005
gazelaczek pisze:Klaudiuś, co to za sprawiedliwość? Ja mieszkam w centralnej Polsce i z chęcią bym się wyrwała nad jakieś morze albo jeziora... Ja proponuje imprę w Egipcie na plaży. Full relax, opalanko, drinki i jazda na wielbłądach. ;D
Gazelaczku mój kochany, w sumie to masz rację Co będziemy się po Polsce szwędać? Ja uwielbiam plaże, opalanko i jazdy na wielbłądach. Egipt to jest to. Tylko w takim razie już dzisiaj trzeba zacząć zbierać kaskę
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a mnie dziś kur..ca bierze z tymmoim mężem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zastanawiałam się co się stało jak narzekałyście na mężów czy to jakaś fala czy co (oczywiście nie wszystkie) i szlak!!!! trafiła do nas! już nie mogę z nim wytrzymać zachowuje się jak jakiś gówniarz a myślałam że wszystko jest ok! po prostu mam 2 dzieci w domu a ten palcem nie tchnie i jeszcze mnie wkur..a na całego@!!!!!!!!! spadam do tymulka mojego kochanego może niebawem poczytam.....
pozdrawiam kochane i całuski dla was.
juz nie mam do niego sił!
zastanawiałam się co się stało jak narzekałyście na mężów czy to jakaś fala czy co (oczywiście nie wszystkie) i szlak!!!! trafiła do nas! już nie mogę z nim wytrzymać zachowuje się jak jakiś gówniarz a myślałam że wszystko jest ok! po prostu mam 2 dzieci w domu a ten palcem nie tchnie i jeszcze mnie wkur..a na całego@!!!!!!!!! spadam do tymulka mojego kochanego może niebawem poczytam.....
pozdrawiam kochane i całuski dla was.
juz nie mam do niego sił!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
do artka oczywiście!
tusia25
Fanka BB :)
Co do poradnika to ja nic nie wysyłałam, a mi sami przysłali, jakies soczki, kaszki, dania, deserki i ten poradnik kulinarny i z gerbera poradnik kulinarny i coś tam z hippa. :. Boshe, chyba wiedzą, że gotowac nie umię.
A co do wyrodnej matki to ja tez się zapisuję - prasowac prasuje wszystko, ale nic nie wyparzami często włanczam Majce Bajki przy których grzecznie siedzi sobie w leżaczku ;D a mamusia ma luzy.
A co do wyrodnej matki to ja tez się zapisuję - prasowac prasuje wszystko, ale nic nie wyparzami często włanczam Majce Bajki przy których grzecznie siedzi sobie w leżaczku ;D a mamusia ma luzy.
reklama