reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
A teraz będzie tak, jak w 9784 odcinku "mody na sukces" :
- Czy Iwon odpędzi złorzeczne namowy Karin i spoliczkuje natrętną pokusę obżarstwa?
- czy mąż Iwon nie zorientuje się, że został brutalnie oszukany i do końca życia będzie żył z marnym odbiciem swojego ideału?
- czy synek Iwon nie ucieknie w nocy czując zapach selera z sałatki jarzynowej?
Dowiecie się w odcinku 9785.. ;D ;D ;D

Kaśka, juz czekaja na ciebie ułożone w kwiatuszka na talerzu  ;D A co do nich ??? winko, Karmi czy Scheridan ??? (mnie to się marzy tequila z cytrynką).

elooo

Nianiu zapomnialam ci napisac ze przez ciebie narazilam sie Karolowi!!!!! tak,tak ty łobuziaro ;D
nie chcialas mi napisac gdzie pracujesz,a ze jestem ciekawska to kupilam Newsweeka a Karol na ulicy mnie zrypal ze ostatnie pieniadze wydaje,ze nie umiem sie gospodarzyc i ze potrzebna mi gazeta byla jak nie mamy do konca miesiaca kasy???
no nasluchalam sie ......az ryczec mi sie chcialo,ale zwalilam ze chcialam kupic te gazete dla wiadomosci wyborczych i takich tam :p jakbym mu powiedziala ze kupilam ja po to by dowiedziec sie gdzie pracuje moja kumpela z forum to chyba by mnie zlinczowal na ulicy :p ;D

Tusia gdzie ten link do twojego sklepu???

Tusia ja szukam kurtke na zime dla Mili
w sumie mam ale rozmiar 92 i mała sie topi
szukam czegos w rozmiarze 68 lub 74

reklama
Czyzbym byla po raz piewszy pierwasza??????? ;D
Witajcie z poranka. Lece dokonczyc wczorajsze zaleglosci.
Zapowiada sie sloneczny dzien.

Do góry