reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
oj Kasia a u nas super dzisiaj pogoda- słonko cały dzionek świeciło i jest tak ciepło że nawet nie palimy w centralnym.
Wysłałam własnie męża na zakupy a ja oglądam pierwszą miłość ,
a i jestem zadowolona bo dzisiaj byłam rano na zakupach z córeczką- takie tam produkty spożywcze i trafiłam na promocje huggisów - za 70 szt zapłaciłam 27,99zl

JUtro ma cały dzień padać. Liiipa :-[ Nic mi się nie chce a Jagódce nie chce się spać. Robert ją nosi już od pół godz. ??? ??? ??? ??? ??? Coś się naszej dziewczynie poprzestawiało. Może to faktycznie ta faza intensywnego wzrostu. Idę grzać pierogi bo jeszcze nie jadłam nic od rana.
Narazicho

A ja się boję czy nie przewiałam dziś Julii. Wybrałam się z nią na długi spacer i miałam ją w nosidełku. A piździło u nas jak w kieleckim... Niby miała ciepłą czapkę i kaptur, ale cholera wie. Teraz przy kąpieli jeszcze nalałam jej wody do uszka niechcąco i cała jestem spanikowana, żeby nic z tego nie było.

Karin pisze:
elfiko pisze:
a wiecie co? Moja weronika cosik ostatnio strajkuje i budzi mi sie wncy co chwila. daje jej jeść o 23 i powinna spać do 5 (tak zawsze było) a ona se teraz nic z matki nie robi i heja pobudka o 2.30 potem 4.00 no i 5.00 chce jesc. Kurde i wierzyc tu opiniom,że dziecko im starsze tym dłużej spi w nocy ::)

Jagoda też tak ma. Dziwne. Może to jakiś kryzys ???
Dziewczyny to takie przejściowe, moja w tym okresie miała tak samo

Mój maluch jeszcze tego nie przechodzi i mam nadzieję, że nie będzie. Póki co nie chwaląc się wcale ;) jak zasypia o 21.30 budzi się dopiero o 7-8 rano ;D I tak codziennie ;D ;D

reklama
Do góry