reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Alka hihihi Ty masz kulturalne cycki hihihi
Ja sie moich musze zapytać czy też kulturalne ale jedno jest pewne- niedługo mi znikną przez to odchudzanie,
ale ale odkąd ćwicze i dbam bardzoej o siebie typu nowa fryzura kolor zmieniony i ubywające kilogramy ( mam już 49!!)
to od męża sie opędzić nie moge. Od tygodnia u nas sielanka na maksa i oby tak zostało
nie wiem która to pisała ale ja też staram sie dzien z uśmiechem zaczynać i jak mam jakies doły to do łazienki uciekam, poprawiam makijaż, cosik tam sobie pomarudze i wracam jako ukochana i wesoła żona i mój mąz oszalał- wczoraj dostałam bukiet róż- pytam za co a on bo cie kocham!!! i co wy na to?? ;D

reklama
no a sposób na poprawe humoru na dzien dzisiejszy mam taki- dziecko nakarmiłam, ubrałam i z mężem na spacer wysłałam a ja ide .... myć okno ;D
Narazie

wlasnie zrobilam sobie przerwe bo mozg mi sie juz przegrzewa
wykulam chemie na cacy,teraz mam nadzieje ze na zaliczeniu mi sie cos nie pokićka w tej łepetynce ::)

chwilke komp i lece do Biologi  ::) uroki uroki....chodzenia do LO ;D

a co do wyborow....ja rowniez uwazam ze nie bylo wsrod kandydatujacych 'tego kogos'kto by sie nadawal na prezydenta
ale....Tusk wydaje mi sie znacznie lepszy od Kaczorka
poprostu rowniez glosowalam za mniejszym zlem

Kaczynski nie uznaje homoseksualistow,np.
a mnie oni ani ziembia ani grzeja
moga przejsc z ta parada pod moimi oknami i jeszcze chetnie sobie na nich bym popartzyla
a nie sadze aby moje dzieci to zdemoralizowalo bo jesli ktos urodzil sie 'takim'to nim bedzie,a nie bedzie to zalezalo od tego czy parada przejdzie czy nie
pozatym on jest przeciw aborcji,no logiczne...a jak dla mnie powinna byc legalna
osobiscie nigdy bym nie usunela ciazy nawet z gwaltu,ale sa kobiety ktore dzieca np.nie chca
potem ze sa takie tragedie ze rodza w domu,wywalaja noworodki do smietnika,lub pala,lub w beczce zamykaja.......i po co to?
to jest moje zdanie

nie winie Kaczora ze zakaz aborcja istnieje,bo ona juz jest zakazana za panowania Kwacha,ale wiem ze on tego nie zmieni...
ciekawe jak to teraz bedzie za panowania Kaczynskiego ;D ;D

A my dzis usg bioderek sobie zafudnowalismy - wszystko w najlepszym porzadeczku - co mnie cieszy. W czwartek pediatra i wtedy sie dowiemy ile jas wazy. Doktor od USG powiedzial nam ze jestesmy niezly kolosik - musial wziasc urzadzenie do wiekszych dzieci... ;D

A ja dzis spadlam z konika i ledwo zyje - caly bok mnie ostro boli. W sumie sama dalabym sobie rade, ale jak pomysle ze mam jaska podnosic - oj bedzie ostro - jutro pewnie jeszcze gorzej :(, ale sama chcialam ;D. musze sie jednak zastanowic czy ta nauke nie przelozyc na wiosne, bo teraz jas mnie potrzebuje duzo bardziej i jakbym sie tak uszkodzila to kiepsko :(

Jasiem zajmuje sie glownie ja, bo maciek z pracy wraca kolo 18-19. Ale pomaga mi mama - tzn. wpada bym mogla isc na konie czy raz w tygodniu do pracy - dzieki temu robie cos innego niz tylko zajmowanie sie jasiem.

reklama
Do góry