reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kurde, ale się rozpisałyście.

Prezydent - wielka porazka popieram

Dziś Majeczka zaczęła 5 miesiąc- jaaaaa.

Dziewczyny Majka znów się zmieniła - jak nie spała i nie zasypiała w swoim łóżeczku tak teraz tylko tam chce zasypiać i do tego w dzień śpi tam dwa razy po 3 godziny, co się jej dawno, oj dawno nie zdarzało, jak godzinę w dzień pospała to było dobrze, do łóżeczka nie chciała - ryk. I o co tu chodzi? Pozatym cały czas gębula jej uśmiechnięta nawet w nocy jak się obudzi i po ciemku do niej pójde włożyć smoka to widzę, że się uśmiecha widząc moje kontury. Hi, hi.
A w nocy już nie daję jej jeść. jak się budzi to smok i za drugim obudzeniem troche picia i zasypia mi od wczoraj po tym bez problemu, bo przy pierwszych próbach to nie chciała tak odrazu zasnąc- chyba w końcu załapała o co chodzi w nocy ;)
Zaznaczam, że to nie jest chwalenie.

reklama
Tusia mam nadzieję że przejściowe bo przejściowo to ja niewyspana chodzić moge ale na dłuższą mete to wykituje ;D
Ale kocham to moje maleństwo tak strasznie że bym ją zjadła, gada ostatnio tyle że non stop ją obcałowywuje i nosze na rękach- rozpieszcze ją na 100% ale sie nie umiem powstrzymać- chyba też przechodze faze intensywnego wzrostu uczuć do dziecka ;D ;D ;D
E-mamo nie martw sie tą wodą w uszku- nam sie to nie raz zdarzyło i nic sie nie stało, karmisz piersią wiec wypij herbatki z hippa na przeziębienie i opatul Julcie na noc to nic jej nie bedzie, zobaczysz.

Dzisiaj znów mi łeb pękał cały dzień, taka migrena wstrętna. No i jak sobie obiecałam zamiast piguły łyk napoju Boga ;), ale nie pomogło. Chociaż w trakcie całej akcji jakby tego bólu nie było. ;D

Karin jak moja mała bestia nie chciała spać to ją meczyłam- nie nosiłam na rękach tylko w leżaczku ;eżała a ja jej śpiewałam, grzechotałam czym sie dało i mała po godzinie takiego szaleństwa marudziła i szybko usypiała- spróbuj może zadziała

Lilka pisze:
nie dosc ze pofatygowalam swoja dupencje na wybory to jeszcze ten wiesniak wygral!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

to sie w glowie nie miesci!!!
wygral ten za ktorym stal Leper i Radio Maryja..................Boze!!!!
ja w to poprostu nie moge uwierzyc!!! zamiast isc do przodu to ludzie takiego wała wybrali (jesli ktoras z was jest za Kaczysnkim to sory ale ja sie interesuja polityka i dla mnie to wałkoń jak nie gorzej by powiedziec...)

no normalnie do mnie to nie dociera!! ja chce Tuska!! jak mozna wybrac i miec za glowe panstwa takiego   ....pi pi pi pi pi.....qrwa!!!

nie moge...5lat nastepnego cofania sie.....
Prezydent PIS,i w sejmie rzedzi PIS.....to sie bedzie dzialo!!!

Czesc dziweczyny!! Witam w nowe kaczorowej polsce. Jestem załamana i autentycznie przesladuje mnie to wszytsko dziś!! Lilka wyczerpała temat :)

Ale namnozyłyscie. Mam sporo do nadorobienia.

elfiko pisze:
pomarudze i wracam jako ukochana i wesoła żona i mój mąz oszalał- wczoraj dostałam bukiet róż- pytam za co a on bo cie kocham!!! i co wy na to?? ;D
No, no, no a my na to jak na lato. Elfiko pozazdroscic, żeby mój tak plusy łapał. A my 26 mamy 3 rocznicę ślubu ciekawe czy kwiatka chociaż z okazji dostane. No ale dziś mi upiekł ciasto. ;D to plusa też mu dam ;)

Wiki_28 pisze:
No Elfiko rewelacja

A ja właśnie dostełam @ i nie byłoby w tym nic dziwnedo ale ostatnią @ niałam dokładnie rok temu 24-10-2004

Wiki a ja miałam to samo ostatnia 3 września i pierwsza 3 września. Teraz miałam 16 pażdziernika (takie opóźnienie) ale się strachu najadłam.

reklama
Do góry