reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
O wyborach dodam tylko tyle, że ani jeden ani drugi na prezydenta się nie nadaje!!

A mój synuś dalej męczy się z tymi gazami. Czy to nigdy nie przejdzie?! Już jestem tak cholernie zmęczona tym kombinowaniem przy jedzeniu, żeby jakoś zjadł, że nie wyrabiam :mad: Wrrrrr

a moj synek sam sobie zasnal w lezaczku, poszlam po herbatke .przychodze a On spi!!!!!fajnie, mam ochote, zeby tak czescjiej!!!!

Iwon dziekuje bardzo za zyczenia.....o ile sie nie myle to mialas chyba ostatnio jakis koncercik, i jak po takiej przerwie, gardelko nie nawalalo...oj zazdroszce Ci!!!!!!!

.....a i ostatnio doszlam do wniosku, ze to jakos przeklamane z tym, ze dzieci im starsze tym dluzej spia w nocy...moje dziecko wprost przeciwnie!!!!!

Ja to raczej do pasjonujacych sie politykom nie naleze...I faktycznie zebym byla szczesliwa z wyborow to napewno nie...ale mnie takze 2 kandydat nie zadowalal.Na wybory nie poszlam bo Dorian jest chory i specjanie byloby trzeba jechac do miasteczka w ktorym kiedys mieszkalam 30 kilosow (poniewaz jeszcze sie nie przemeldowalam :p)
Wczoraj slyszalam jednak od Kaczynskiego(zanim bylo wiadomo ze wygra) "fajne "zdanie-"niezależnie od tego ktory z nas wygra to Raju na ziemi nie będzie".To prawda :p ::) ;) :)

Dziewczyny, ale co do klopotów ze spaniem, to Tracy pisała, że czasem bywają problemy - gdy maluch jest chory, szybko rośnie, albo przechodzi jakiś nowy etap rozwoju [ząbki, zbyt dużo wrażeń, zaczyna chodzić...]. Może za jakiś czas wszystko się ułoży?

Joasia, faktycznie nie było łatwo po takiej przerwie, stres, nierozśpiewane gardełko, ale fajne emocje. I znowu ten dreszczyk. Po tylu dniach siedzienia w domu to było coś :laugh: :laugh: Ale i tak najlepsza była podróż i mega durne wygłupy z moimi chłopakami ;D Dzisiaj może wkleję w galerii jakąś fotkę z koncertu :)

misio spi, a mi zaraz piersi pękną... ostatnio chyba mam znowu nawal pokarmu - to juz trzeci w ciągu 3,5 miesiąca!!! No i nie ma sense - jak Alka radzila - stosowac laktatora, bo tylko bedzie napedzac mleko-produkcje ::)

reklama
gazelaczku- doskonale Cię rozumiem, bo ja miałam iść godzinę temu na spacer, ale Julia dalej śpi. A jedna pierś znów powoli zmiania mi się w kamień.
Sama nie wiem co mysleć, cieszę się, że mała tyle śpi, bo mam sporo czasu dla siebie, ale zastanawiam się z kolei czy to normalne? Może coś jej dolega i dlatego jest taka senna?
i jak tu dogodzić mamuśce? hihii

Do góry