reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
elfiko pisze:
Kurde a ja upiekłam tą szarlotke co mi E-mama dala przepis i przez to moje odchudzanie leglo w gruzach- zjadlam wczoraj z mezem pol blachy  ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D cieszę się, że smakowało :) My też nie dajemy za długo leżeć szarlotce:)

Karin pisze:
E-mamo ja pochodzę z Lublina a mama mojego męza jest spod Zaklikowa a dokładnie ze Zdziechowic.

Karin :) sielskie - anielskie zadupie co?:)
Miło się tam wraca, ale mieszkać tam na co dzień to raczej już nie mogłabym :)

A my wczoraj byliśmy na imprezie z Julką, całkiem grzeczna była, widać rośnie mi imprezowe dziecko :)
A teraz uciekam, nadrobiłam już zaległości w czytaniu i pora kąpać małą :)

Cześć Baby

Ja dzisiaj pojechałam się troszkę rozerwać i kupiłam sobie nowe buty. ;D

Prać ciuszki to chyba można jak tylko maleństwo nie ma uczulenia. Ja nadal piorę w Jelp bo ładnie pachnie.

Kurcze dajecie już ziemniaki??? Ja się opiniami nie przejmuję i cyckiem tylko karmię ale chyba od 5-go miesiące zacznę dawać kleik ryżowy.

Ide na wydarzenia zobaczymy co słychać w kraju i na świecie.

Buziaczki.

Joasiu dzieki za stronki- skorzystałam
A ja sie dzisiaj nudze jak mops,głowa też mnie boli ale to z nudów
a wogóle jestem padnieta bo mała co chwila sie w nocy budziła i sie nie wyspałam, chodze jak sierota po domu i sie o wszystko obijam, chciałam spać to Weronika koncerty urządzała a teraz jak szykuje jej mleko i kąpanie to ona sobie śpi w najlepsze, małpiszon mały.

reklama
Tusia, mnie też masakrycznie dzisiaj boli głowa :(
A co do sposobu Elfiko na ból głowy, to u mnie też działa rewelacyjnie. Czasem go nawet wykorzystuje jako pretekst, hihi :)

Do góry