reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

nie przepadam za poradami od osób które nie mają dzieci to znaczy wogóle ich nie słucham ;D
Tusia gratuluję konsekwentnego działania ja to wymiękam i daję małej mleko ale obiecałam sobie że dzisiaj będzie tak jak być powinno bo juz sił mi brak
JA CHCĘ PRZESPAĆ CAŁĄ NOC

reklama
dziewczyny a nie macie czasem cieplo w sypialni? bo moja weronika to sie budzi jak mamay za gorąco i musze jej piic dac a jak wylacze kaloryfer to spilepiej i dluzej

a moja weronika pierwszy raz dzisiaj zasnela sama nie w swoim lozeczku, bylam u rodzicow i jak zaczela marudzic to zanioslam ja do sypialni, dalam smoka, pieluche i wyszlam , wracam za chwile a ona spi ;D super
teraz tez spi ale juz u siebie ;D

Kurde a ja upiekłam tą szarlotke co mi E-mama dala przepis i przez to moje odchudzanie leglo w gruzach- zjadlam wczoraj z mezem pol blachy ;D ;D ;D

przez dobe obserwowalam jak Milena zaareaguje na to mleko od 5 miesiaca i.....nic jej nie jest!!!
a wcina to mleko rowno!!! smakuje jej jak diabli :laugh:

dzis zrobilam nastepny krok i........ugotowalam jej ziemniaka!! cosik tam zjadla ale wiecej to sie uczyla jak to sie je :laugh:
jutro znowu jej podam pyrke :laugh:
niech sie dziecko najada :laugh:

a ja dzisiaj bylam na plenerze zdjeciowym....z moja wychowanica, opiekawalam sie nia przez 4 lata, a teraz ma juz 9 latek:)
wkoncu porobilam troche fotek.....strasznie uwielbiam robic zdjecia!!!!

...i stwierdzilam, ze od jutra definitywnie biore sie za siebie..i nie ma juz odwrotu!!!!mam nadzieje, ze dzieki Wam jakos sie uda!!!oki, zmykam kapac malucha, chyba juz jest zmeczony, jeszcze pare fotek wkleje.......

elfiko komplement przekazany, Kubus dziekuje:)

Wpadłam dziś na chwilkę,bo taka chora jestem,że ledwo siedzę.Boję się o Otylcie,bo cosik zaczyna kichać.
Jak ja jutro na wybory polece z tą zapuchniętą bużką od kataru!!!

Ja też tylko na chwilkę. Wpadłam się przywitać i zaraz uciekam bo jeszcze nie jadłam. Ale mama przed wyjadem zrobiła mi ruskie więc zaraz je rzucę na patelnię.
Buziaki, pa
A jak podajecie debridat? Bo ja karmię tylko piersią i mam problem z podaniem jej tego. Dzisiaj próbowałam jej wlać do buźki po troszku ale w tym momencie chciała krzyknąc i tak się zaksztusiła, ze jeszce 15 min charczała przy oddychaniu. Strasznie się przestraszyłam bo taki maluch nie umie odkaszlnąć. Mam nadzieję, że nie zrobiłam jej krzywdy :-[

Ja też nie rozszerzam Jagódce diety, zacznę jak skończy 5 miesiąc. Chciałam jeszcze później ale w styczniu wracam do pracy i chciałabym żeby już coś innego jadła oprócz mojego mleczka żeby nie była głodna między karmieniami ( i tak dwa razy w ciągu dnia wpadnę ją karmić ale jednak)

E-mamo ja pochodzę z Lublina a mama mojego męza jest spod Zaklikowa a dokładnie ze Zdziechowic.

reklama
Lilka a dlaczego zmieniłaś Mili mleko z 1 na 2? przeciez jest jeszcze mała i ta jedynka zupelnie jej wystarcza. W dwójce jest duzo wiecej zelaza i innych mineralow ktore podane za wczesnie moga zaszkodzic

Do góry