reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

zaszkodzic?? nie wiedzialam...
no ale jak narazie obserwuje nic jej nie jest...
a 2R podaje na noc i raz w ciagu dnia

mala bardziej lubi to mleczko
widze ze sie bardziej najada i dluzej jest spokojna

to sie nawklejalam!!!! ;D w galeri maluszkow

reklama
Lilka to może lepiej jakbyś jej zagęściła to mleczko nan1? kup poprostu kleik ryżowy i jej zagęścij- ten sam kleik jest w nan2r
Ale to jest tylko moje zdanie- a obiawy alergii u dziecka mogą wystąpic dopiero po 3-5 dniach od podania nowego jedzenia wiec uważaj i jak wprowadziłas nowe mleko to poczekaj z tydzien i dopiero ziemniak.
Mowie tak bo mielismy sytuacjke w rodzinie taka, ze kuzynka dala malemu nowe mleko i jarzynowke i dostal silnego uczulenia po 2 tygodniach i nie wiedzieli od czego i byl cyrk bo trzeba bylo wszystko odstawic i zaczac od nowa po jednym skladniku i trwalo to tak dlugo ,ze dopiero po jakims miesiacu wyszlo ze to na seler jest uczulony

czesc dziewuszki:)
jakos tak malo naprodukowalysmy prze ta sobote, moze dzis nadrobimy?????
dzis wybieram sie na imprezke, ktora organizuje firma mojego meza.....II ogolnopolski turniej tanca towarzyskiego.....wiecie, taki taniec z gwiazdami na miejscu  hihihihi:) mam nadzieje, ze sie troszke rozerwe, chociaz ide razem z moim Maluszkiem !!!

dobra, zmykam sie ogarnac troszke:) caluski!!!!! :-* :-*

Kasiu ja juz od tygodnia piorę w zwykłym proszku - GRAND (taki taniocha a dobry) i wszystko ok i nawet płuczę w płynie by pachniały te niektóre i też jest ok.

reklama
Do góry