reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
oj Fridzia ja bym też w domu miała co robić bo jesteśmy w trakcie remontu tzn. teraz troszke przerwy bo kasa sie skończyła ale ogólnie zanim bedzei ok to jeszcze długo potrwa- tylko że mi sie dzisiaj dodatkowo nic nie chce robic i tak sie snuje po domu.
A widziałyście naszą nową pierwszą dame? Niezbyt reprezentacyjna kobita co nie? Tak porównując z dotychczasową hmm :-[

Cześć Kobitki!
Asiołku co tam się dzieje niedobrego? Jak nadal źle, pisz śmiało, jak dobrze, to pisz tym bardziej :)
Tusiu Twoje szalone fotki niesamowite. PS. Co teściowie na to, że ich podobizny krążą w internecie?? ;D

Wczoraj pierwszy raz zostawiliśmy Kornela u dziadków na cały dzień, od 7 rano do 22 wieczorem (czyli jak wróciliśmy chrapał już w najlepsze). No i byłam w szoku, bo nachwalić się nie mogli, jakie to grzeczne, pogodne i nieuciążliwe dziecko ;D Ciekawe, co te dzieciaki kombinują, ze u kogoś są zawsze :angel: a w domu człowiek czasem z kapci wyskakuje ::)
Uciekam, bo jestem padnięta
dobranoc

nie dosc ze pofatygowalam swoja dupencje na wybory to jeszcze ten wiesniak wygral!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

to sie w glowie nie miesci!!!
wygral ten za ktorym stal Leper i Radio Maryja..................Boze!!!!
ja w to poprostu nie moge uwierzyc!!! zamiast isc do przodu to ludzie takiego wała wybrali (jesli ktoras z was jest za Kaczysnkim to sory ale ja sie interesuja polityka i dla mnie to wałkoń jak nie gorzej by powiedziec...)

no normalnie do mnie to nie dociera!! ja chce Tuska!! jak mozna wybrac i miec za glowe panstwa takiego ....pi pi pi pi pi.....qrwa!!!

nie moge...5lat nastepnego cofania sie.....
Prezydent PIS,i w sejmie rzedzi PIS.....to sie bedzie dzialo!!!

Lilka jaki ty masz teraz kolorek?Czy to jakis kasztan?Fajnie,super wyszlas szczegolnie na tym pierwszym zdjeciu.
Tuśka :o :o tam na zdjeciu z Majeczka to twoja MAMA?Rany julek,powiedzialabym,ze siora albo kumpela...no extra babunia :)

reklama
Do góry