reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Karin może jeszcze tak się zachowywac, gdy ma chore uszko.
Dziewczyny nie to, że chwalę, ale moja Majka przespała całą noc od 20 do 8 rano ;D (no normalna rzecz tak tylko sobie piszę o tym) a wcześniejsze dni jak się budziła to dawałam jej tylko raz jeśc jeżeli budzeń było więcej to troszkę piciu i smoka i było ok.

Mój łobuziak śpi od godziny :o więc nadrabiam zaległości BB i sobie siedzę. No tak, a potem znowu będę miała doła, że z niczym nie wyrabiam ;) Ale dzisiaj sobie zrobię taki dzień leniuszka, może humor mi się poprawi. No i zawsze forum dobrze na mnie działa. Dowód- zrobiłam makijaż i własnie ogarnęłam mieszkanko 8) . Jest lepiej :angel: ;)

dziewczyny to fakt drukarnia znowu dostała powera :D nie mam teraz czasu poczytać, tymulo ładnie spał ale trochę podkurzałam umyłam czaszkę,  przyszykowałam się, bo idziemy do laryngologa z tym jego noskiem, lecę bno płacze postaram się odezwać później

a moj Kuba budzi sie ostatnio czesciej w nocy i nie wiem za bardzo co sie dzieje!! czasami budzi sie juz o 23 jak go klade o 20, pozniej kolo 3 , 5 i 7...nie wiem czy to juz, ale chyba karmienia powinny sie zmniejszac????
iwon gratuluje.....i sciskam, zyczac wiecej optymizmu

Joaska, może maly rosnie i potrzebuje wiecej zjesc??? U mnie niestety tez Maciek roznie z nockami - czaem wstaje dopiero o 5tej, kiedy indziej o 3 i 6.... Tak jakby nie potrafil do konca pozbyc sie tego karmienia o 3. Myslicie ze wtedy dac mu soczek? Tylko nie chcialabym, zeby potem obudzil sie o 4 glodny, bo sie rozreguluje zupelnie. Moze z czasem przestanie sie budzic o 3? Szkoda, że nie mogę się Go zapytac ::)

Joasia dzięks :-* :-*
Z tymi karmieniami to chyba nie tylko u Ciebie tak na opak. Dziewczyny niektóre już tu pisały, że cosik się maluchom nie w tą stronę poprzestawiało. U mnie było o samo, budził się już nieraz po 22, teraz na noc dostaje buteleczkę (o 20 i 23.30) i śpi do 3,4. Potem znowu pierś no i kończy się sielanka. Jedzonko 5.30, 7.30 i pobudeczka na całego. Potem dosypia około 9,10, chyba, że ma gorszy dzień (takie ma od kilku dni), to nie chce spać, tylko marudzi ::)
A dzieciaczki moze mają po prostu ten skok rozwojowy

reklama
Do góry