reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

cześć
Miałam najazd rodzinki na weekend i nawet udało mi się na rowerek wybrać. Mała z babcią została.

Fajnie jak tak więcej ludzi w domu można odetchnąć. Mama włosy mi zafarbowała na jaśniejszy blond i miałam trochę czasu dla siebie ;D

reklama
A ja sie ciesze z powrotu meza po tygodniu nieobecnosci - tylko pogoda rzeczywiscie do kitu i trzeba w domku siedziec zamiast sie dotleniac.
Moze jutro bedzie lepiej.

A ja sie załapałam na spacerek z córcią- zrobilo sie nawet ładnie i zdążyłyśmy pospacerowac godzinke a teraz znowu pada :-[

cześć kochane widzę że wziełyście w obroty swoje teściowe :) ja na temat swojej napiszę tylko że jak przyjeżdzam do niej to jest ok ale nas nie odwiedza bo Jej syna zabrałam i tyle...
własnie wyjechali od nas goście trzy dni pierdzieli w stołki padam na twarz z wyczerpania miałam ostry dyżur w kuchni lubię gotować ale nie ciągiem dla 5 osób echhh

idę spać

Niunka !!! Ja tez tak chce!!!!!!!!!!!!!!!!! Wlasnie pokazuje Maciusiowi zdjecia bohatera Adasia i mowie, ze ma z niego brac przyklad ;D Zobczymy jaak posluszne mam dziecko ;) :)

Która to pisała, że kąpała się ze swoim szkrabem ? My dziś poszłyśmy w ślady internetowej cioci i zaliczyłyśmy wspólną kąpiel w wannie :) Nie sądziłam, że może ona przynieść tyle radości maluszkowi :) Było pływanie na brzuchu i na pleckach, majtanie nóżkami i uśmiechy :) Oczywiście najgorzej było, kiedy przyszła pora na wycieranie :) Musimy częściej to powtarzać.
A poza tym, koszmarnie brzydka pogoda dziś u nas była i spaliśmy pół dnia. Odsypialiśmy wczorajszą imprezkę. Julka się spisała, spała grzecznie w sypialni a my mogliśmy spokojnie zająć się gośćmi. Super, że nie przeszkadzały jej głośne rozmowy i smiech. Będziemy częściej powtarzać :)

Teraz pora na miły wieczór z mężem:)

papapa do jutra:)

reklama
Niuńka ty uważaj z tym chwalenie się bo wiesz jak to jest ;D
ja idę piffko grzane wypić, może mała lepiej po nim będzie spać

Do góry