reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Zabawy. U nas zwiedzanie mieszkania, opowieści konika i misia ;) , śpiew i taniec, a gdy leży w leżaczku wymachiwanie grzechotką no i..pogaduchy. To uwielbia najbardziej. Zauważyłam, że mój synek najbardziej lubi kontakt z nami, no i bardzo dużo gada, czasem naprawdę są to 15-minutowe wywody :laugh: Pewnie za mamusią wyszczekany taki ;D

reklama
hihi...na temat Teściowej Elfiko to cos mnie sie zdaje ,że kilka by się opowiadań każdej znalazło.chociaz wiem ,że co niekturym trafiaja sie tesciowe -aniołki :)takie to mają dobrze ;)

a co do zabaw-Tuśka całymi dniami chciałaby żeby ktos ,a zwłaszcza mama ;Dsiedziała z nią trzymała za łapki i calutki czas sie uśmiechała,ona wydobywa z siebie dzwięki i śmieje sie cała bużka :)

graszka ja mam taka teściowa aniołka ;D tylko strasznie wrażliwa i czasem trzeba uważać co sie mówi, a teść to wogóle chłop w deche, potrafie z nim na gg godzinami gadać o pierdołach ;D

widze, ze maly ruch dzisiaj mamy:)
smutno mi jakos dzisiaj...nie wiem czemu, moglabym wszystko zwalic na jesienna depreche, ale pogoda u nas bardzo ladna :) chyba jestem zmeczona i potrzebuje jakiejs odskoczni.....chyba juz dostaje powoli swirka malego w domu, musze cos wymyslec zanim oszaleje na dobre!!!

I wlasnie wymyslam czy by sie na jakis aerobik albo jakies zajecia nie zapisac...aby taka odskocznie miec.Tyle,ze dlamnie to wielki problem bo mala miejscowosc ten nasz Kobylin i tu chyba ciezko z czyms takim :p

reklama
Do góry