reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

fajnie Wa, ze macie z kim zostawic maluszki:) moja mama nie zyje a tesciowa nie ma za bardzo czasu, ma duzo obawiazkow i nie chce jej wykorzystywac!!!ale strasznie mam ochote gdzies wyjsc.....moze juz niedlugo!!!

reklama
kurcze a ja malucha mam z kim zostawic, ale laktatorem nic nie odciagne a ona co dwie godziny chce jesc albo czesciej i co ja mam zrobić???

NiaNia pielucha na buźce zaczęła działać, tylko u nas troszke inaczej, jak ja jej kłąde to nie bardzo, ale daje majce pieluszkę na rączki a po chwili ona się tak wykręca że sama sobie na mordeczke daję ;) i zasypia
a macie może ta muzyke dla bobasa do przesłania czy to można gdzies kupić??? jak możecie przesłac to podaję adres
agachem@o2.pl

alka- popieram Twoje wywody na temat zaufania, karmienia i wtracania sie w czyjes plany!!!ja walczylam o pokarm a wszyscy di okola smiali sie, ze i tan nie dam rady, bede musiala dokarmiac Kube i ze sie nie uda....jak mialam tem. 40 stopni przy zastoju pokarmu to mleko sie zcielo i musialam mu dac mieszanke, serce mnie bolalo ze mu daje bo obiecalam sobie nic do pol roku nie daje, nawet wody!!!wiec nie martw sie, ze jestes dziwna.......a co do tesciow to niladnie zrobili, oj nieladnie......

Ja staram sie z Maciejką dużo bawić. Pokazuję mu rozne Jego zabwki, ciągle jeszcze jestem pod wrazeniem Jego śmiechu, wiec Go rozsmieszam ile sie da. Poza tym klade Go na macie, albo po prostu na łóżu, albo pod karuzelka [i wtedy ja pędem na BB ;) ;D]. Tez chodzimy po mieszkaniu i oglądamy to i owo. Co rano pokazuję mu świat za oknem i tlumacze co się dzieje.

Wieczorem gdy marudzimy nosimy Go na zmiane z mężem. Ale coraz częściej udaje mi sie Go zbajerowac i zachecic do zabawy. Nie chce Go za bardzo przyzwyczajac do noszenia na rękach. No i czesto sobie po prostu gadamy. Nie wiem dlaczego, ale Maciek najbardziej rozgadany jest na przewijaku, głównie gdy ma goły tyłek ::) :)

reklama
Do góry