reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Aniu ta szczepionka jest o wiele mniej bolesna od żółtaczkowej. Sama lekarka to przyznała, gdy zdziwiłam się, że tym razem zaledwie głośniej zajęknął i po wzięciu na ręce już było całkiem okania.g pisze:Jas po pierwszym szczepieniu tylko ostro dluzej plakal i na tym sie skonczylo, ale to bylo tylko szczepienie przeciw zoltacce - w przyszlym tygodniu mamy szczepionke skojarzana wiec sie okaze jak po niej zareaguje.
Agnieszko, ja brałam tą skojarzoną z HiB.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Karin ja się szczepiłam przeciw grypie i odpukać na razie jest wszystko oki.
Jedzonko, hmmmmm, też ciągle chce mi się jeść, ale staram się nie dawać. Słodyczy od jakiegoś czasu nie jem wcale, a czekoladę ostatnio widziałam na oczy jeszcze przed porodem. Ale ćwiczyć mi sie odechciało i najgorsze, że waga ani drgnie.
mam taki ogromny brzuch, cholera ja nie wiem, ale tego się naprawdę nie da zrzucić, pozostaje odessanie... chyba zrobię rozpoznanie, ile to kosztuje i gdzie można zrobić
Jedzonko, hmmmmm, też ciągle chce mi się jeść, ale staram się nie dawać. Słodyczy od jakiegoś czasu nie jem wcale, a czekoladę ostatnio widziałam na oczy jeszcze przed porodem. Ale ćwiczyć mi sie odechciało i najgorsze, że waga ani drgnie.
mam taki ogromny brzuch, cholera ja nie wiem, ale tego się naprawdę nie da zrzucić, pozostaje odessanie... chyba zrobię rozpoznanie, ile to kosztuje i gdzie można zrobić
Lilka
Fanka BB :)
co do spirali to moja doktorka powiedziala ze powinno sie ja zalozyc pol roku po porodzie bo mozna uszkodzic macice a nawet ja przebic czy cos : wiec ja czekam
dziewczyny ktore juz nie karmia piersia...........dostalyscie juz @???
bo ja jeszcze nie,i troche mnie to dziwi :
dziewczyny ktore juz nie karmia piersia...........dostalyscie juz @???
bo ja jeszcze nie,i troche mnie to dziwi :
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
ja karmie piersia i na razie nie dostalam, ale wydobywa sie ze mnie coś żółtego. Wiecie moze co to? Na pewno nie uplawy... Bez zapachu, tylko specyficznie intensywnie żółte... Sorki, za taki drobiazgowy opis, ale może wiecie o co chodzi, bo nawet nie mam kiedy iść do gina
reklama