reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ania.g pisze:
Jas po pierwszym szczepieniu tylko ostro dluzej plakal i na tym sie skonczylo, ale to bylo tylko szczepienie przeciw zoltacce - w przyszlym tygodniu mamy szczepionke skojarzana wiec sie okaze jak po niej zareaguje.
Aniu ta szczepionka jest o wiele mniej bolesna od żółtaczkowej. Sama lekarka to przyznała, gdy zdziwiłam się, że tym razem zaledwie głośniej zajęknął i po wzięciu na ręce już było całkiem ok :)
Agnieszko, ja brałam tą skojarzoną z HiB.

No ja chciałam ta mirene ale tak jak juz wczesniej kiedys pisalam ,mnie by to kosztowalo 900zl :p ::)Wydaje mi sie to sporo.Wiec zastanawiam sie nad jakas inna...

Dzieńdobry babulki. U nas nocka do dupy. Budzenie co 2 godziny i w rezultacie ból brzuszka nad ranem.
Dziewczyny szczepicie się przeciw grypie? Bo ja chciałam ale nie ma juz nigdzie szczepionek.

Karin ja się szczepiłam przeciw grypie i odpukać na razie jest wszystko oki.

Jedzonko, hmmmmm, też ciągle chce mi się jeść, ale staram się nie dawać. Słodyczy od jakiegoś czasu nie jem wcale, a czekoladę ostatnio widziałam na oczy jeszcze przed porodem. Ale ćwiczyć mi sie odechciało :( i najgorsze, że waga ani drgnie.
mam taki ogromny brzuch, cholera ja nie wiem, ale tego się naprawdę nie da zrzucić, pozostaje odessanie... chyba zrobię rozpoznanie, ile to kosztuje i gdzie można zrobić :)

co do spirali to moja doktorka powiedziala ze powinno sie ja zalozyc pol roku po porodzie bo mozna uszkodzic macice a nawet ja przebic czy cos ::) wiec ja czekam

dziewczyny ktore juz nie karmia piersia...........dostalyscie juz @???
bo ja jeszcze nie,i troche mnie to dziwi ::)

ja karmie piersia i na razie nie dostalam, ale wydobywa sie ze mnie coś żółtego. Wiecie moze co to? Na pewno nie uplawy... Bez zapachu, tylko specyficznie intensywnie żółte... Sorki, za taki drobiazgowy opis, ale może wiecie o co chodzi, bo nawet nie mam kiedy iść do gina :p

reklama
Do góry