reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

o własnie sie obudził :)
postanowiłam zaspiwyac kolejna rzecz z maksa zyciowrysu ::) no własnie te drzemki ehhe

Mi tez czasem chce sie jesc i to nagle i tak bardzo - ale dzieki bogu do słdyczy mnie nie ciagnie.
Choc faktycznie jak tydzien temu zrobiło mi sie słabo to szybko zjadłam kilka cukierków czekoladowych ( chyab brakowało mi magnezu) i odrazu lepie.

A od jutra mam super diete - APARAT NA ZEBY!! ;D Podobno działa rewelacyjnie przez pierwsze dni i tygodnie - nie mozna patrzec na jedzenie hehe

reklama
Ja jeszcze @ niemam
:)
kasia czy ty masz juz moze zalozona spiralke?albo ktoras z babeczek?a jesli tak to jakie i jak sie z tym czujecie?

Ja tez jadlabym non stop i to najchetniej slodycze:) - wage wprawdzie mam nizsza niz przed ciaza o 1kg, ale boje sie ze jak sie przyzwyczaje to pozniej nie bede umiala sobie odmowic tych slodyczy:(

Agnieszko już mam wszystkie badania porobione i jak teraz dostanę @ to w trakcie a dokładniej na 3 lub 4 dzień mam się zgłosić na założenie no i moja spirala to scherlinga i koszt 300,00 mogłam sobie wybrać jeszcze za 700.oo ale ze względu na moje chore jelita tylko taką mogę założyć
więc w ciągu tygodnia powinnam już chodzić ze spiralką

reklama
kaśka k pisze:
no widzicie chciałam Trecy ściągnąć na naszą wspólną imprezkę ale Alka mi powiedziała że mam dać kobiecie spokój bo chyba już nie drepta między żywymi

cholera jasna!! pełny szacuneczek Tracy Hogg!! Zjebiscie duzo Ci zawdzięczam

Aga - podobno tak działa hhiihi  ja mam nadal +1kg do wagi wyjsciowej ale wogole mnie to nie kreci bo w tylko w jedne spodnie sprzed ciazy wchodze fuck!! tak chciałabym spaść jezscze z 5 kg ::)
Taksobie obicałam ze ja załoze ten aparat to bede mniej jesc, nawet jak nie bedzie bolało...bo nie dość ze z takim ustrojswem na zebach to jezscze z baleronami wylewajacymi se ze spodni. Boze jak ja marze o wdze 55 kg!!

Do góry