reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Agnieszka ja tez tak czasami mam, tragiczne to jest wpadam do kuchni o robię sobie big kanapę na przykłąd ze wszystkim co mi wpadnie w ręcę a potem modlę się żeby małej nic nie było, a jak są słodycze w domu to NIE POTRAFIĘ się powstrzymać, tragiczne to jest

reklama
No chociaz to dobre,ze malemu nic na razie nie szkodzi a jem ...chyba wszystko.
Kurcze przeraza mnie to ,ze niemam kontroli nad tym co jem ,nie mam kontroli nad moim cialem, nad soba... :p

Aga, ja tez czasami chodze ciagle glodna. A najwiekszy ciag mam na slodycze ::)
Od kilku dni mam zwiekszony apetyt i wiążę to z tym, że sie ochłodziło. A poza tym to tez chyba przyzwyczajenie do cukru - dlatego mi slabo i trzesa sie rece, albo kreci w glowie, Kiedys naweet zbadalam poziom cukru, ale bylo OK. I dopiero gdy zdecydowalam sie na diete South Beach [niskoweglowodanowa, gdzie w ogole odstawilam niektore pokarmy wysokocukrowe] to mi przeszlo. Ale to bylo przed karmieniem piersia, przed ciaza. Teraz znow jem duuuzo slodkosci i ta dolegliwosc wróciła...

Aga ja czasmi nie jestem głodna a jem bo jest i to mnie przeraża, tyle że mała tak jak u ciebie na razie, ok, a ja ostro ćwiczę, ale może gazelaczek ma rację zimno się robi to więcej sie je

cześć kochane BABBULKI miałam straszny sen moja znajoma wbiła mi nóż w gardło i miałam dużą dziurę  :p i to wszystko działo się w mojej dawnej szkole zupełnie nie wiem co to miało być ale obudziłam się cała mokra i trzęsąca wrrrrr
no i też dzisiaj mam najazd rodzinki na 3 dni i wogóle mnie to nie cieszy i nie mam ani sił ani ochoty

Czesc laski!!Własnie wcianm omlet podczas gdy mój synek ucina sobie drzemke. A dzisiejsza noc?? A prosze : 20 jedzenie, 2.30 jedzenie, 5 - wystepy do sufitu, smiechy i inne opowieści na wesoło, i tak prawie do 7, w miedzyczasie bezskuteczne próby jedzenie (nie chciał) i jedzonko 7.30 i sen do 9.30 i jak wam sie podoba?? bo ja jestem juz taka skołowana ze nawet nie wiem co mam o tym myslec ::) nie wiem czy to fajnie czy nie..chyba nie..

wczoraj czułam się jakaś słabiutka i zjadłam łyżeczką pół nutelli  ;D tak mnie ciagnie na słodkie ze szok i kto wie czy czasami z tego obżarstwa mi się to nieprzyśniło  
a wogóle to jestem dzisaj na"nie" ze wszystkim ale to chyba norma dwa dni przed @

reklama
Do góry