reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Frida jezdzisz juz konno? - pytam bo zaczelam - tylko tak nie bardzo wiem czy nie za wczesnie? Traktuja mnie tam z uwage wiec moze nic mi sie nie przydazy:)

reklama
ania jak ja ci zazdroszczę, ja na dłużej niż 1-1,5h nie rusze się z domu bo mała cyca, a odciągnąć nie mogę, zresztą i tak z butli nie chce jeść i taka udupioha jestem trochę

o rany ale znowu pedzicie ::)

Gazelaczku co do przespanych nocy to TYmul zaczol je przesypiac od mometu wprowadzanych stalych pokarmow czyl tam mniejwiecej po 7 czy 8 miesiacu teraz budzi sie czasem bo chce mu sie pic i tyle ale wyspana chodzilam juz po chyba wlasnie po 7 miesiacach, maly jadl kolacyjke (przewaznie kaszka) potem ok 22/23 piers i spanie do 6

Po pierwsze od godziny czytam zaległości :( ale juz skończyłam ;D i to tylko z 2 dn ::)
Po drugie witam wszystkich. Przyjechali moi rodzice (ale nie są u mnie cały czas tylko wpadaja w dzień bo zajmują sie domem tzn. psem, kotem, rybkami i dziećmi mojego brata) więc nie mam kiedy siedzieć na forum.
Wczoraj ogladałam mecz- ale lipa, wstyd 8) A dzisiaj musiałam załatwić służbowe sprawy mojego męża, który właśnie na ten mecz poleciał. Właściwie to są nasze służbowe sprawy. A Jagodzińska została z moimi rodzicami. Dobre dziecko obudziło się dopiero po 3,5 godz. dokładnie gdy mamusia wyszła z samochodu.

Wczoraj Jagódka była na szczepieniu. Był placz (i jej i mój :-[) a w nocy coś nie chciała spać. Było tak: cyc w buzi-śpimy, cyc wypadł- nie śpimy ;D

Dziewczyny sypia wam się juz włosy ??? Bo mnie tak i strasznie się boję bo przed ciażą mi strasznie wypadały. Jeeezu a jak wyłysieję ??? :-[

mi tez wypadaja :-[ ale odrosna po pierwszej ciazy plakalam jak bobr bo tyle ich wypadlo ale po pol roku zaczely mi wychodzoc takie pypcie i sterczaly jak antenki na calej glowie wiec odrastaly :) ;) mam nadzieje ze i tym razem odrosna

reklama
Do góry