reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Niunka lepiej skasuj ten post i zapomnijmy co napisałaś bo tu tak zwykle jest (tfu tfu), ze jak sie napisze cos dobrego to zaraz jest kicha. Ja tez sie cieszyłam ze maks spał od 19.30 do 3 w nocy i ...dupa - zdarzyło sie tak raz :) Wiec juz nic nie pisze.

reklama
dzieki kobietki jestescie nieocenione ;D i wychodzi na to ze wiele nie stracilam..hehe m jak milosc ogladalam zawsze podczas wizyt u mojej babci aj tobyly czasy ::) nalewczka babuni i jeszcze cieplutki drozdzowy placuszek ::) ::) ::)

dobra ide tez spac
bo jutro Was nie dogonie :p :-*

Ja też jestem strzelec, a moje chłopaki to raki :)

A ja w ogóle nie wierzę w coś takiego jak znaki zodiaku. Dla mnie to taka sympatyczna bajka i tyle ;) Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam, hi hi, ale może któraś mi wyjaśni, dlaczego tyle osób wierzy w znaki zodiaku? Czy tylko dlatego że ludziom sie wydaje, że osoby spod tego samego znaku są podobne??? W ogóle nie czuję klimatu ;) :)

Niuńka, ale masz czadowo ze swoim Adasiem :) Ale oczywiście nic już nie pamiętam ;) ::) Moj też sie popsuł gdy tylko pochwaliłam, więc juz siedze cicho, hi hi. Tyle tylko, że jak nie będziemy chwalić to strasznie zrzedliwe sie zrobimy ;)

no ja Majeczke muszę pochwalić i odpukać nie popsuje mi się ;D dziś i wczoraj jak nam zasnęła o 23 ( i tu na nią narzekam tak dla równowagi ) to zaliczyła tylko dwa karmienia ;D i drugi dzień jestem w zasadzie wyspana
o budzi sie ;)

e to tylko przeciąganie było ;D rany żeby zostało jej tak z tym spaniem
jeśłi chodzi o znaki zodiaku to ja też w to nie wierzę, ale horoskop czasem czytam ;D

Dziewczyny wyobrazcie sobie, ze dzis wchodze o 9 do Majeczki (ona budzi sie o 9, ale te 0,5 godziny rozglada sie w swoim pokoju a mamma w tym czasie sie ogarnia) no i ta jak szalona zaczela sie tak chihrac i podskakiwac wymachujacnogami i rekami mowie wam jaki fajny maly wariat. Pierwszy raz az tak mocno skakala, ze mamusie zobaczyla. ;D

witam babulki:)
widze, ze zabardzo sie nie rozpisalyscie wczoraj :)

NiaNia   Kuba urodzil sie o 4:15 :))
ja tez nie wierze w horoskopy, ale jak czasem czytam opisy osobowosci to wszystko sie zgadza!!!dziwne, co???

a wczoraj moj kumpel przyniosl nam lezaczek dla Kuby i teraz wlasnie zrobilismy premiere w sedzeniu i Kuba jest zachwycony!!!

reklama
Ludzie wierzą w znaki zodiaku i horoskopy ponieważ w opisach jest dużo dobrych cech i dużo dobrych wizji przyszłosci.... a łatwo jest wierzyć w coś co nam dobrze wróży i czego sie pragnie :-) tu nie ma nic nadzwyczajnego.... jak jak sobie raz na jakiś czas przeczytam horoskop to aż mi sie humor poprawia taka cudowna mnie czeka przyszłość ihihihihihi

Do góry