Niunka lepiej skasuj ten post i zapomnijmy co napisałaś bo tu tak zwykle jest (tfu tfu), ze jak sie napisze cos dobrego to zaraz jest kicha. Ja tez sie cieszyłam ze maks spał od 19.30 do 3 w nocy i ...dupa - zdarzyło sie tak raz Wiec juz nic nie pisze.
reklama
kaśka k
Fanka BB :)
ja też zmykam spać ale sama :-[ do juterka babulki
mania
dzieki kobietki jestescie nieocenione ;D i wychodzi na to ze wiele nie stracilam..hehe m jak milosc ogladalam zawsze podczas wizyt u mojej babci aj tobyly czasy : nalewczka babuni i jeszcze cieplutki drozdzowy placuszek : : :
dobra ide tez spac
bo jutro Was nie dogonie :-*
dobra ide tez spac
bo jutro Was nie dogonie :-*
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Ja też jestem strzelec, a moje chłopaki to raki
A ja w ogóle nie wierzę w coś takiego jak znaki zodiaku. Dla mnie to taka sympatyczna bajka i tyle Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam, hi hi, ale może któraś mi wyjaśni, dlaczego tyle osób wierzy w znaki zodiaku? Czy tylko dlatego że ludziom sie wydaje, że osoby spod tego samego znaku są podobne??? W ogóle nie czuję klimatu
A ja w ogóle nie wierzę w coś takiego jak znaki zodiaku. Dla mnie to taka sympatyczna bajka i tyle Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam, hi hi, ale może któraś mi wyjaśni, dlaczego tyle osób wierzy w znaki zodiaku? Czy tylko dlatego że ludziom sie wydaje, że osoby spod tego samego znaku są podobne??? W ogóle nie czuję klimatu
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Niuńka, ale masz czadowo ze swoim Adasiem Ale oczywiście nic już nie pamiętam : Moj też sie popsuł gdy tylko pochwaliłam, więc juz siedze cicho, hi hi. Tyle tylko, że jak nie będziemy chwalić to strasznie zrzedliwe sie zrobimy
tusia25
Dziewczyny wyobrazcie sobie, ze dzis wchodze o 9 do Majeczki (ona budzi sie o 9, ale te 0,5 godziny rozglada sie w swoim pokoju a mamma w tym czasie sie ogarnia) no i ta jak szalona zaczela sie tak chihrac i podskakiwac wymachujacnogami i rekami mowie wam jaki fajny maly wariat. Pierwszy raz az tak mocno skakala, ze mamusie zobaczyla. ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
witam babulki
widze, ze zabardzo sie nie rozpisalyscie wczoraj
NiaNia Kuba urodzil sie o 4:15 )
ja tez nie wierze w horoskopy, ale jak czasem czytam opisy osobowosci to wszystko sie zgadza!!!dziwne, co???
a wczoraj moj kumpel przyniosl nam lezaczek dla Kuby i teraz wlasnie zrobilismy premiere w sedzeniu i Kuba jest zachwycony!!!
widze, ze zabardzo sie nie rozpisalyscie wczoraj
NiaNia Kuba urodzil sie o 4:15 )
ja tez nie wierze w horoskopy, ale jak czasem czytam opisy osobowosci to wszystko sie zgadza!!!dziwne, co???
a wczoraj moj kumpel przyniosl nam lezaczek dla Kuby i teraz wlasnie zrobilismy premiere w sedzeniu i Kuba jest zachwycony!!!
reklama
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Ludzie wierzą w znaki zodiaku i horoskopy ponieważ w opisach jest dużo dobrych cech i dużo dobrych wizji przyszłosci.... a łatwo jest wierzyć w coś co nam dobrze wróży i czego sie pragnie :-) tu nie ma nic nadzwyczajnego.... jak jak sobie raz na jakiś czas przeczytam horoskop to aż mi sie humor poprawia taka cudowna mnie czeka przyszłość ihihihihihi