reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
no i czy ktos mi powie co ie w tym mjak milosc teraz dzieje?
co z hanka a co malgosia?
no i czy ta nie pamietam jakjej na imie pani prokurator jest z jackiem czy nie jest?
o rany pewnie duzo mnie ominelo ::) :p :-[ ;)

Wiktoria Róża jest juz na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak zostawilam Agusie w stanie 4cm rozwarcia to jak wrocilam po dwoch godzinach to ona juz tulila dzieciatko i najlepsze mnie ominelo!!! :( ;)
3100/52cm i 10pkt :laugh:
podobne wymiary do Milenki

ach jak patrze na to malenstwo to szok ze Mili byla taka maciupka!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o
Milena to olbrzymek juz i bardzo kumate dziecie do takiego noworodka!!! niesamowite jaka to roznica 2,5miesiaca u takich dzieci ::)

zaluje ze mnie to ominelo......buuuu.......

Tusiu z tego wszystkiego zapomnialam przeslac ci buziaczka z powodu kroliczka.Nie smuc sie,pupilek jest juz w niebie :)

a jesli mowa o zwierzatkach to mnie tak korci kupic persy kotki
takie piekne znalazlam na allegro - zobaczcie same

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67242951

zakochalam sie w nich :laugh:

a ja to Waga!!!!!! 18 pazdziernik
musze zlozyc reklamacje mojej patronce Wenus,bo obdarza ona urodzone wagi uroda,no ale cos jej nie wyszlo ze mna 8)

Czesc laski.
Zaczynam wieczorne posiedzenie :) przy martini rosso. Kurde chyba jestem alkoholiczką hihii

Joasiu przepraszam,ze zapomniałam o Twoim Kubusiu :p Fajna grzywa ;D Ja tez dopiero dziś zauwazyłam, ze nasze dzieciaczki są z tego samego dnia :) Mój z 9:05 a Twój??

reklama
Lilka cudne te kociaki, ja zawsze mówię ludziom żeby brali z azylu, bo tam takie bidne te zwierzaczki, sama mam psa z azylu i kotka znajduszka, coa najkochańsze na świecie, a piesek tak pilnuje maluszka że szok
31wh.jpg

46rt.jpg

Do góry