reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Też bym chciała mieć psa ale mój maż też się na razie nie zgadza. Mówi że niestać nas na niego. Kiedyś sobie kupimy. Mamy od 4 lat tchórzofretkę.Fajne zwierzątko. Bardzo towarzyskie. :)

reklama
cześc dziewczyny
siedzę dzisiaj w garach- gotuje obiadek, pieke ciasto i takie tam a że humorek mi dopisuje to sobie śpiewam na cały głos hihihi
nie ma to jak iść czasem do fryzjera - zaraz sie człowiek lepiej czuje hej! ;D ;D ;D
Miłego dzionka babeczki!

Moj pies jest bezcenny :-)
zjadł nam:
7 par butów, wygryzł rure w kiblu zaleliśmy sasiadom mieszkanie od 4 pietra do parteru (wynajmowane mieszkanie), zjadł deske klozetową, ksiązki, zdjecia, ubrania, torebki, paski, lamke nocna razem z kablem, 3 ładowarki do telefonu, wykopał sobie dziure w materacu na łóżku sypialnym, obgryzł zabytkową komode, zmieniliśmy w mieszkaniu wszystkie klamki na okrągłe, kable przygryzał regilarnie zwłąszcza te internetowe:-) potrafił nawet zjesc buta przez kaganiec:-) pies to bardzo duży wydatek :-) ja przez swojego omal nie zwariowałam.... ale doczytaliśmy w końcu że ta rasa tak ma - nie lubi samotnosci.... hahahaha za to teraz jest miesio grzeczny jakich mało :-)

A tak serio to drogie jest utrzymanie zwłaszcza młodego psa... no ni epolecam kupowania takiego małego szczeniaka przy dziecku... pies wymaga czasu i ułożenia aby nie stanowił zagrozenia.... a do tego mały psiak wymaga tego czasu dużo, pieszczot, zabaw itd. Dorosły pies już nie jest taki drogi w utrzymaniu :-) ale swoje sie wydało... no nie liczac np weterynarza:-) bo tu to zawsze idzie majątek....

Asiolku kotek wspanialy,zawsze chcialam miec czarnego kota!! pewnie sobie go sprowadze do domu na wiosne albo lato.Psa nie chce bo jestem zalamana tym ze musialam swoja psine wydac i tak ciagle o nim mysle i mam nie chec do posiadania kolejnego pieska :(

a ja chora........mam goraczke,boli mnie glowa i uzebienie bo zatoki mnie wziely :( buuuuu

mam problem.......
mam kolezanke ktora jutro idzie na wywolywanie porodu,i kiedys jej powiedzialam ze jesli bedzie mi pasowac to MOZE z nia pojde rodzic
a ona wziela to sobie do serca ze jej obiecalam....jestem zla bo jutro MUSZE isc do szkoly mam zaliczenia i nie moge z nia isc,a jej matka mnie atakuje ze obiecalam wiec nie mam jej zawiesc :mad: :mad: !!!!
i co robic?? nie dosc ze jestem chora to jeszcze te ataki na mnie :mad:
co robic???

Dziewczyny muszę się z wami naa jakiś czas porzegnać. dziś sie przeptrowadzamy i nie wiem kiedy będę miała internet. mam nadzieję ze szybko. bo inaczej bez was zwariuję. ;D pozdrawiam wszystkie mamy i całuski dla waszych ślicznych bobasków. papapapapa. :)

witam dziewczyny !!
chyba już was nigdy w życiu nienadgonie!!! :(
narazie powklejam troszkę fotek bo tymulo śpi czytaniemzajmę się później
a u nas cóż hmm znowu sami na kilka dni, bo atrek pojechał do swojego rodzinnego miasta po prawko odebrać wyjechał dziś rano i jutro lub we wtorek będzie i już ona będzie nam robił za szofera a nie ja ciągle (nie to żbym nie lubiła jeździć aytkiem, ale czasami brak szofera ;) )
a tymulo jakiś taki ostatnio znowu niespokojny :( ale co muszę wam napisać to to że już w nocy nie śpi z nami tyle co biorę go na karmienie!!! i jutro idę z nim do lekarza bo biedakowi katar nic nie przechodzi ma gdzieś daleko zatkany nosek a i tak wogóle nianiu zaraziłaś mnie choróbskiem :mad: ;)
pozdrowionka

kolorowa kredko zazdroszczę ci tego, że tak sobie z siostrą mieszkasz i wasze dzieci będą się na wzaem ze sobą bawic. Super, też bym tak chciała.

tusiu też się z tego cieszę tymbardziej że nei ma dużej różnicy wieku między tymkiem a tytkiem 4 miesiące a między bibim (benjaminem) a tymkiem 2 lata i 8 miesięcy ale są też tego minusy, np jak tytek śpi to czasami tytek go budzi bo protest jest że leży w łóżeczku, albo na odwrót :) no ale .... i tak jest fajnie gdyby nie było fajnie nie siedziała bym tu tylko we włoszech :)

reklama
agatonik do szybkiego "zobaczenia"
lila faktycznie głupia sytuacja troszkę ja bym chciała zobaczyć poród od tej drugiej strony, fakt nie wiem czy bym wytrzymała, ale szkoła też ważna no i chora jesteś.... nie wiem nie wiem :(

a ja się cieszę bo w końcu wieze sobie podłączyłam (brak przedłuzacza) i mogę sobie posłuchać mojej kochanej muzyczki :) no i radia :)

no dobra spadam narazie później może poczytam jeszcze troszkę co u was :)
buziaki

Do góry