reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Co do bejbików:

Elfiko Weroniczka juz taka duża. Sliczna dziewczynka, podoba do mamy!
Kredko Tymcio dwie krople wody z Tobą :)
Mania Gabunia cudna, szczególnie zdjecie ze spineczką.
Asiołek - Maja cudne oczeta. Tatus bedzie przeganiał amantów!
Tusia - Moja synowa jak zwykle modelka numer 1.
Ala twój syn mnie rozbraja juz z wygladu, fryzura pierwsza liga.
gaga - fryzurka majeczki na pierwszej fotce po prostu odjazdowa.
Agatonik - dwie krople wody z mamą :)
Kaludia - Maciek tai madry chłopczyk juz z samego buziaczka.
Kasiu - Martuni nie widze  :-[
Iwon - Kornek jest nie mozliwy ;D Niezly cwanieczek z niego bedzie, to juz widac po mince :)
Gazelaczku - faktycznie Maciuś bardzo podobny do Asiołkowej Majeczki...hmmmm ::) hihihi
Niunka - syncio uderzajaco podobny do Ciebie.

Mam nadzieje, ze zadnego z naszych aniołko :angel:-diabełków >:D nie ominęlam ;D
I takmogłabym pisac i pisac. No fajne te nasze dzieciaczki :) I pomyslec, ze jezscze niedawno siedziały w naszyhc brzuszkach :angel:

Karaluchy pod poduchy. Ide spac!!
Joł ;D

reklama
Nianiu cmoki w boki :-* :-*

a ja dzis prawie caly dzien przelezalam w lozku...jakas paskudna grypa czy inne cholerstwo sie przyplatalo i 3 razy lukaszowi bym zemdlala
a kochany byl dzis bardzo bo maludami zajal sie tak ladnie ze spac moglam i mam nadzieje ze jutro mi sily wroca :p
sciskam mocno
i ide znowu spac

ja musze sie przyznać że ostatnio wcale nie chodziłam z Majką na spacery... no może takie krotkie do ogródka.... tutaj gdzie mieszkam nie ma drog dobrych wszedzie sie ludzie budują i ciągle tylko koparki, betoniarki i nikt nie zwolni jak jedzie obok ... a w ogrodku Mama jak tylko nas zobaczy to zaraz mnie prześladuje - do tego dochodzi brak wozka :-( to znaczy dostałam te dwa od siostry ale szczerze powiedziawszy to wstydziłaby sie je dawać :-( są beznadziejne :-(

Milena spala od 21- 5,najadla sie i spala dalej do 9 :laugh: zauwazylam ze juz tak jest codziennie,superasno

a teraz ja sobie klikam do was a Milenka oglada sobie Budzika na Jedynce ;D a jak gada do tych kotow hihihihihiiii

na 11.20 ide do lekarza,goraczka sie od wczoraj utrzymuje sie,i zatoki....cala glowa mnie boli,i plecy...oby to nie pluca albo oskrzela....

no a co do tej mojej kolezanki to w 10tc. chlopak ja zostawil!! a chcial miec z nia dziecko i jest to planowane malenstwo
jednak jak powiedzial mial dosyc jej humorow i poszedl w dluga,powiedzial ze dziecka nie chce znac,zmienil nr tel.kom.i jeszcze sobie zastrzegl ze jakby ona sie dowiedziala jaki ma nr to i tak sie do niego nie dodzwoni :mad:
on to jest typowa swinia!!

ide zaliczyc cos do szkoly (bede napewno miala zwolnienie lekarskie) i pojde do niej jesli faktycznie zacznie rodzic
widze jak jej zalezy to niech ma....choc powiem szczerze ze jakos mi sie nie ma na widoki porodowe z tej drugiej strony....
no nie bede jej nigdzie zagladac,ale no wiecie.....BOJE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aha niech idzie do sądu po alimenty :-) nie można tak gada zostawić.... cholera jak mnie szlag trafia jacy CI ludzie potrafią być pierdolnieci!!!!!!!!!!!
Ale... myśle sobei, że to też jest czasami nasza wina, że wybieramy sobie ślepo partnerów na całe życie zamiast zlustrowac ich na wszystkie strony.... :-) trzeba mieć oczy owtarte szeroko...

Ja tez nie chodziłam na spacery, moze w sumie z 3 razy w tygodniu. Wziełam sobie to do serca i chyba zaraz zapakuje małego i z nim pojade.

Lila gratulacje , ze milenka tak śpi!! Wiem jak to cieszy ;D
A ten koleżka o którym piszesz to typowy palant. Ja bym mu odrazu fange sprzedała!! Dwie na raz!! och ale mnie wkurzaja takie łosie!!

Ja na całe szczescie czuje sie juz lepiej i dziek iBogu Maks tez. Własnie rechocze w foteliku ;D Ja mówie"NIE" a on mi odpowiada cos po swojemu. I tak w kółko. Normalnie smiejemy sie w głos!! Ale ubaw. hihihi

:( Dziewczyny zmarł mi Filipek - króliczek. Praktycznie zostawiłam go u mamy i siostry, ale wiecie jak to jest - i tak jakieś tam przywiązanie jest. A był świetnym króliczkiem takim mądrym - reagował na swoje imię i był taki grzeczny wiedziałco może a czego nie. I taki pieszczoch kochany....niemogę :-[

p10101575oe.jpg

p10101630rm.jpg

Melanie, Asiolku - chyba rzeczywiscie Asiolkowa Majeczka podobna do Maciusia, hi hi. Maciuś tez ma strasznie dlugie rzęsy - normalnie aż mu zazdroszcze!!! Tyle, że na zdjęciach nie wychodzi to tak wyraźnie jak na Twoich Asiolku :)

Lilka - ja bym poszla z tą koleżanką rodzić. Qrcze, no taka sytuacja... ona napewno potrzebuje kogoś, zeby chociaz za rękę potrzymac. Wsparcie drugiego czlowieka czasem jest takie ważne!

Lilka, super masz ze spaniem Milenki. A u nas sie popsulo.... Juz tak dlugo Maciejka wstawal tylko raz, wlasciwie nad ranem, a ostatnio znow czesciej... No i po takim wstaniu nie chce juz spac. Przechlapka...

Tusia - szkoda biednego króliczka. Ślę caluski na pocieszenie, chociaz wiem, że jeszcze jakiś czas będzie Ci smutno po Filipku :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
hejka

wlasnie wrocilam od lekarza i ze szpitala od Agnieszki bo przychodnia jest blisko szpitala
posiedzialam z nia troche,przebili jej pecherz jak doszla do 4cm rozwarcia
no teraz sie dowiem co przezywal moj Karol i kazdy facet co idzie rodzic :D

Tusiu fajny ten twoj kroliczek,ile mial lat? bo mojej siostry Pusiu ma juz 8lat i widac ze to staruszek i ze niedlugo ......wiadomo

no a ja czekam na Karola i lece spowrotem na porodowke
daje jej czas do 19 ze urodzi
zobaczymy,potem wam napisze :laugh:

no boje sie finiszu bo Agula mi juz zapowiedziala ze bedzie krzyczec ;D zobaczymy jak to przezyje :laugh: ;)

Do góry