reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
dobra ide już bo mam fajną książke wiec może dla odmiany poczytam coś innego niż tylko lipcowe ;D
Do jutra mamusie, rano lece do fryzjera , potem na lotnisko po bilety bo lece na świeta do siostry i jutro kupujemy bilety zeby bylo taniej. HHUUURRRAAA!!!!!!!!!LECE DO SIOSTRY!!!!!!!!!!!!
pa :-*
Do jutra mamusie, rano lece do fryzjera , potem na lotnisko po bilety bo lece na świeta do siostry i jutro kupujemy bilety zeby bylo taniej. HHUUURRRAAA!!!!!!!!!LECE DO SIOSTRY!!!!!!!!!!!!
pa :-*
Kati25
Początkująca w BB
A to fajnie jak mówisz, ze inni tez polecali, to widocznie musi być najlepsza.To super, dzięki za odpowiedź to pojedziemy z męzem od razu tam. W moim mieście to nic ciekawego nie ma, a jak juz coś jest to drogo jak nic.W takiej hurtowni to zawsze jakiś wybór jest. Dzięki wielkie.Pozdrawionka dla Ciebie i ślicznego dzidziusia.
kaśka k
Fanka BB :)
ja tam nie śpię tylko przeglądam swoje fotki ze ślubu : jeju chciałam wtedy aby ten dzień nigdy się nie kończył
kilka zdjęć Wam pokażę ale tam gdzie trzeba
kilka zdjęć Wam pokażę ale tam gdzie trzeba
kaśka k
Agatonik jeju dawaj znać co u Was jak najczęściej trzymajcie się
Lilka
a ja wlasnie skonczylam czytac 50stron Chlopow :
takim drobnym maczkiem mam te ksiazke napisana ze mi to zajelo 2,5godziny
i tak dobry wynik
dzis dostalam szalu do sprzatania,mieszkanie blyszczy,jeszcze tylko podlogi na mokro i prasowanko i jest na cacy
a jablecznik co dzis upieklam caly zjedzony,wszystkim tak smakowal ze mial starczyc do niedzieli i jutro znow musze go upiec ;D
ok znikam bo oczoplasu dostalam od tej lektury
dobranoc babulki
takim drobnym maczkiem mam te ksiazke napisana ze mi to zajelo 2,5godziny
i tak dobry wynik
dzis dostalam szalu do sprzatania,mieszkanie blyszczy,jeszcze tylko podlogi na mokro i prasowanko i jest na cacy
a jablecznik co dzis upieklam caly zjedzony,wszystkim tak smakowal ze mial starczyc do niedzieli i jutro znow musze go upiec ;D
ok znikam bo oczoplasu dostalam od tej lektury
dobranoc babulki
kaśka k
no Lilka śmigusiem do łóżka należy Ci się spokojne spanko i ja też już zmykam
reklama
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Jak nas wyrzucą to zawsze możecie przyjsc na forum asiołka :-) tam też jest dział dotyczacy dzieci :-)
Lilka przebywanie w domu z dzieckiem to też praca na pełny etat - uświadom to swojemu Mężowi!!!! generalnie u nas jest tak że w pracy oboje jesteśmy 24 h na dobe.... po powrocie Meza z pracy dzieckiem opiekujemy sie na zmiane... bo ja nie opalałam sie na plazy kiedy on był w pracy.... i radze Liluś szybko zadbać o szasunek dla tego co robisz - bo potem w życiu bedzie już tylko coraz gorzej. Wy jesteście młodym małżeństwem kilka solidnych wojen i rozmó powinno troszke zmienić podejscie Twojego Meza.... ale takie partnerskie relacje trzeba sobie wywalczyć... bo inaczej cienka przyszłość bedzie z takim facetem :-)
Lilka przebywanie w domu z dzieckiem to też praca na pełny etat - uświadom to swojemu Mężowi!!!! generalnie u nas jest tak że w pracy oboje jesteśmy 24 h na dobe.... po powrocie Meza z pracy dzieckiem opiekujemy sie na zmiane... bo ja nie opalałam sie na plazy kiedy on był w pracy.... i radze Liluś szybko zadbać o szasunek dla tego co robisz - bo potem w życiu bedzie już tylko coraz gorzej. Wy jesteście młodym małżeństwem kilka solidnych wojen i rozmó powinno troszke zmienić podejscie Twojego Meza.... ale takie partnerskie relacje trzeba sobie wywalczyć... bo inaczej cienka przyszłość bedzie z takim facetem :-)