reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
dobra ide już bo mam fajną książke wiec może dla odmiany poczytam coś innego niż tylko lipcowe ;D
Do jutra mamusie, rano lece do fryzjera , potem na lotnisko po bilety bo lece na świeta do siostry i jutro kupujemy bilety zeby bylo taniej. HHUUURRRAAA!!!!!!!!!LECE DO SIOSTRY!!!!!!!!!!!!
pa :-*

A to fajnie jak mówisz, ze inni tez polecali, to widocznie musi być najlepsza.To super, dzięki za odpowiedź to pojedziemy z męzem od razu tam. W moim mieście to nic ciekawego nie ma, a jak juz coś jest to drogo jak nic.W takiej hurtowni to zawsze jakiś wybór jest. Dzięki wielkie.Pozdrawionka dla Ciebie i ślicznego dzidziusia.

Jutro się chyba w końcu przeprowadzimy. Nie wiem jak ja bez was wytrzymam. Postaram sie powklejać jutro jakieś fotki. I na pewno co jakiś czas do was bede zaglądać..

a ja wlasnie skonczylam czytac 50stron Chlopow ::)
takim drobnym maczkiem mam te ksiazke napisana ze mi to zajelo 2,5godziny
i tak dobry wynik

dzis dostalam szalu do sprzatania,mieszkanie blyszczy,jeszcze tylko podlogi na mokro i prasowanko i jest na cacy
a jablecznik co dzis upieklam caly zjedzony,wszystkim tak smakowal ze mial starczyc do niedzieli i jutro znow musze go upiec ;D

ok znikam bo oczoplasu dostalam od tej lektury
dobranoc babulki

reklama
Jak nas wyrzucą to zawsze możecie przyjsc na forum asiołka :-) tam też jest dział dotyczacy dzieci :-)

Lilka przebywanie w domu z dzieckiem to też praca na pełny etat - uświadom to swojemu Mężowi!!!! generalnie u nas jest tak że w pracy oboje jesteśmy 24 h na dobe.... po powrocie Meza z pracy dzieckiem opiekujemy sie na zmiane... bo ja nie opalałam sie na plazy kiedy on był w pracy.... i radze Liluś szybko zadbać o szasunek dla tego co robisz - bo potem w życiu bedzie już tylko coraz gorzej. Wy jesteście młodym małżeństwem kilka solidnych wojen i rozmó powinno troszke zmienić podejscie Twojego Meza.... ale takie partnerskie relacje trzeba sobie wywalczyć... bo inaczej cienka przyszłość bedzie z takim facetem :-)

Do góry